Prajitura delicioasa cu aluat fraged! Secretul: Un ingredient pe care toata gospodinele il au in camara. Noi vă propunem o rețeta simple pe care o puteti savura in Post, sau oricand aveti pofta de un dulce rapid.
Prajitura cu gem de prune si glazura de zahar
Ingrediente
Glazura:
Se face aluatul, se lasa sa stea la rece 1-2 ore,se imparte in doua se intind doua foi, una se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pune apoi un strat de gem de prune, apoi cea de-a doua foaie, se coace la foc moderat.
Se amestea apoi separat ingredientele pe tru glazura, trebuie sa iasa ca o smantina foarte groasa, si se intinde pe prajitura calda.
Românii care lucrează în domenii precum sănătate, IT și educație vor beneficia de cele mai…
Seniorii din România vor trebui să aștepte mai mult de 40 de zile pentru a-și…
Pe măsură ce Paștele se apropie, mulți oameni se întreabă câte ouă roșii este bine…
Kaufland România a anunțat programul de funcționare al hipermarketurilor sale în perioada sărbătorilor de Paște.…
Postul negru în Vinerea Mare este o practică profundă în tradiția ortodoxă, marcată de abstinența…
Indemnizațiile pentru invalizi, veterani și văduve de război au fost majorate începând din ianuarie 2024.…
This website uses cookies.