Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Predicție uriașă pentru o zodie! Astrolog: „Luați viața ca atare”
Ezoteric

Predicție uriașă pentru o zodie! Astrolog: „Luați viața ca atare”

Predicție uriașă pentru o zodie! Daniela Simulescu, astrolog DCNews, Saturn și Marte sunt în clasa 12 și vin cu surprize neasteptate pentru nativii unei zodii. Viata lor se poate schimba, iar planurile pe care și le fac săptămâna aceasta se vor îndeplini.

„Saturn și Marte sunt în clasa 12. V-ați izolat de prieteni, de niște oameni dragi. Nu aveți nimic împotriva unei lumi interioare în care să vă construiți scenarii. Vă pricepeți la evadarea din lumea asta. Mercur va intra în Casa 2, a banilor, vă veți dori să faceți cheltuieli micuțe, în afară de cele necesare. O bluziță, o cănuță. Veți fi foarte tentați să cumpărați, dar atenție să fie cumpărături utile. Deci puțină grijă la cheltuieli. Luna Plină de pe 8 aprilie vă avertizează: aveți grijă și la cheltuielile cu banii celorlalți”

Predicție uriașă pentru o zodie! Luați viața ca atare

„Să vorbim și de planurile pe care vi le faceți săptămâna aceasta: ele se pot îndeplini! Planuri serioase, nu cine știe ce dorințe de prin filme. Dar se vor îndeplini după o perioadă mai lungă de timp. Vedeți realitatea așa cum este, vă dați seama că nu totul e o poveste, luați viața ca atare. Din fericire, familia vă susține și vă ajută”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, pentru Pești și cei cu ascendent în această zodie.