Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Predicții sumbre. Astrolog: O să fie diferit! Surprize și discuții dureroase
Ezoteric

Predicții sumbre. Astrolog: O să fie diferit! Surprize și discuții dureroase

Predicții sumbre. Astrolog: O să fie diferit! Surprize și discuții dureroase

Predicții sumbre. Astrologul Daniela Simulescu este cunoscută pentru predicțiile pe care le-a făcut. Conform DC News, Simulescu a făcut o serie de predicții pentru două zodii care vor primi mesaje extrem de importante pentru perioada ce va urma.

„Dacă aveți copii, indiferent de vârsta lor, v-aș recomanda să purtați discuții foarte sincere cu ei. Zilele acestea, e cazul să fiți mai sinceri și cu voi, să acceptați că toată lumea greșește. Perfecțiunea nu există și nu va exista vreodată. Mai e un lucru: e foarte important cât de mult vă lăsați voi să vă jucați. Unde v-ați rupt aripile? Unde v-ați pierdut dorința de a vă simți precum un copil?”, a spus Daniela Simulescu.

Predicții sumbre. Astrolog: Două zodii primesc mesaje extrem de importante

„De asemenea, cu privire la nativii din Balanță, a spus: „Nu e o perioadă ușoară. Apar discuții legate de bani, discuții foarte dureroase! Sunt tare neplăcute, vor aduce emoții puternice, supărări și multe frici. Dacă înainte lăsați capul plecat, zilele acestea nu o să mai fie la fel. De aici apar surprize și neplăceri. Și partenerul se va considera nedreptățit”, a mai spus astrologul DCNews, despre Rac și cei cu ascendent în această zodie.

Daniela Simulescu nu a făcut predicții doar pentru nativii din Rac, ci pentru toate zodiile: