Lifestyle

Predicții SUMBRE despre viitorul apropiat. Carmen Harra. „România se va vindeca în următorii 18 ani”

Predicții SUMBRE despre viitorul apropiat. Carmen Harra. „România se va vindeca în următorii 18 ani”

Predicții SUMBRE despre viitorul apropiat. Carmen Harra. „România se va vindeca în următorii 18 ani”.

Carmen Harra a dat un interviu pe contul de You Tube al lui Cristi Brancu, în care a vorbit despre viitorul României, dar și al Americii. Celebra prezicătoare a fcăut o serie de predicții pesimiste și crede că țara noastră are o karmă care necesită mulți ani de vindecare.

Încă de la începutul interviului, Carmen Harra i-a spus lui Cristi Brancu că e dificil de făcut predicții în această perioadă.

„Predicțiile, în ultima vreme, nu mai poți să le faci cu exactitate. De ce nu? Pentru că sunt modificate de natura umană. Deci, oamenii intervin și schimbă ceea ce ar trebui să se întâmple. Ceea ce ar fi o ordine divină a lucrurilor, nu se mai ține cont de ea. Deci, dacă eu aș spune câștigă Biden, și câștigă Trumo, aș fi criticată, cum am mai fost deja.

Deci nu mai spun cine câștigă, pentru că ar trebui să câștige, de fapt, Biden dacă ar fi să o luăm real. Dar și acum patru ani a câștigat Trump pentru că s-au făcut șmecherii, s-a umblat la electorat, s-au tras sforile. A intervenit Rusia, a intervenit ajutorul lui Putin, care este inimaginabil ca o țară din afară să intervină în alegerile altei țări. E total greșit.

Dar, în lumea de azi, nimic nu mai e greșit, nimic nu mai e corect. Totul este „pe dos” față de cum trăiam în generația mea, în care aveam alte concepte, altă stare de moralitate”, a spus Harra.

Poporul român se va vindeca în următorii 18 ani

Prezicătoarea spune că America se va prăbuși, fie că va ieși Biden, fie că va ieși Trump ca președinte. Cât despre România, Carmen Harra crede că România se va vindeca.

„Poporul român crede în Dumnezeu, crede în vindecare. Dar, când vorbești de poporul român, vorbești de acei „lideri” care îl duc pe un alt drum. Și ducându-l pe drumul greșit, sigur că vorbim de fenomenul opus vindecării. Și totuși eu sunt optimistă și zic că poporul român se va vindeca în următorii 18 ani, abia atunci vom putea spune că suntem pe drumul ce bun, că liderii vor duce țara acolo unde trebuie”, a spus Carmen Harra.

Celebra prezicătoare vorbește despre o perioadă plină de convulsii și violență.

„Și România și alte țări imită ce se întâmplă în America. Ce veți vedea în perioada următoare în America, cu alegerile, vor fi niște convulsii fără precedent, indiferent de cine câștigă, vor fi lupte, vom asista la niște mutații fără precedent. Așa că și România vine și ea ca un copil care-și imită părinții. Cei mulți își vor manifesta nemulțumirile în stradă. Vom putea asista la ieșiri în stradă până la acest final de an”, a mai spus Carmen Harra.