Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Predicții sumbre făcute de Carmen Harra. Va veni o perioadă plină de convulsii și violență
Ezoteric

Predicții sumbre făcute de Carmen Harra. Va veni o perioadă plină de convulsii și violență

Predicții sumbre făcute de Carmen Harra. Va veni o perioadă plină de convulsii și violență

Predicții sumbre făcute de Carmen Harra. Va veni o perioadă plină de convulsii și violență. Pe contul de You Tube al lui Cristi Brancu, Carmen Harra a lansat o serie de predicții  în care a vorbit despre viitorul României. Celebra prezicătoare crede că țara noastră are o karmă grea ce necesită mulți ani de vindecare.

Predicții sumbre făcute de Carmen Harra. Chiar de la început, Carmen Harra a transmis că e dificil de făcut predicții în această perioadă. Și pentru că în lumea de astăzi  totul este „pe dos” față de „cum trăiam în generația mea, în care aveam alte concepte, altă stare de moralitate”, a spus Harra.

 

„Poporul român crede în Dumnezeu, crede în vindecare. Dar, când vorbești de poporul român, vorbești de acei „lideri” care îl duc pe un alt drum. Și ducându-l pe drumul greșit, sigur că vorbim de fenomenul opus vindecării. Și totuși eu sunt optimistă și zic că poporul român se va vindeca în următorii 18 ani, abia atunci vom putea spune că suntem pe drumul ce bun, că liderii vor duce țara acolo unde trebuie”, a spus Carmen Harra.

Carmen Harra vorbește despre o perioadă plină de convulsii și violență

„Și România și alte țări imită ce se întâmplă în America. Ce veți vedea în perioada următoare în America, cu alegerile, vor fi niște convulsii fără precedent, indiferent de cine câștigă, vor fi lupte, vom asista la niște mutații fără precedent. Așa că și România vine și ea ca un copil care-și imită părinții. Cei mulți își vor manifesta nemulțumirile în stradă. Vom putea asista la ieșiri în stradă până la acest final de an”, a mai spus Carmen Harra.

 Harra: În calendarul mayaş se spunea că e sfârşitul lumii!

Carmen Harra  a menționat că vor urma 13 ani cruciali, în care omenirea se va confrunta cu situaţii critice.

„Anul 2000, în calendarul mayaş se spunea că e sfârşitul lumii. Noi am uitat să adăugăm la anul 2000 cei simbolici 33 de ani ai lui Hristos. Hristos a spus că «Eu am să revin după 2000 de ani». Şi dacă adăugam la 2000 de ani 33 când a murit Hristos ajungem la 2033.

Toate calculaţiile spun că din anul 2020 până în 2033 sunt următorii 13 ani. Sunt cruciali, ca noi să trecem pragul ăsta, să supravieţuim sau să fim eliminaţi. Toată filozofia asta metafizică, astrologia, calendarele vechi, toate vorbesc despre această perioadă extrem de importantă de trecere de la sfârşitul unei ere”, a spus Carmen Harra în încheiere.