Info Actual

Info Actual > Showbiz > Premieră absolută la Asia Express! Speak a cerut-o de nevastă pe Ștefania. „Haidi. Vrei sî fii soția mea?”
Showbiz

Premieră absolută la Asia Express! Speak a cerut-o de nevastă pe Ștefania. „Haidi. Vrei sî fii soția mea?”

Premieră absolută la Asia Express! Speak a cerut-o de nevastă pe Ștefania. „Haidi. Vrei sî fii soția mea?”

Premieră absolută la Asia Express! Speak a cerut-o de nevastă pe Ștefania. „Haidi. Vrei sî fii soția mea?” În ediția de marți a emisiunii Asia Express, concurenții au avut ca „sarcină”, scrierea unor gânduri despre partenerii lor. Chef Sorin Bontea a scris câteva rânduri despre partenerul său, Răzvan Fodor, și invers. Adda și-a declarat iubirea pentru soțul său, Cătălin Rizea. Iar acesta, la rândul său, i-a declarat-o pe a sa. Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț și-au împărtășit prietenia reciproc.

197Când a venit rândul lui Speak și al Ștefaniei, toți cei prezenți s-au emoționat. Declarațiile de iubire ale celor doi au culminat cu o cerere în căsătorie, în premieră la Asia Express.

„Tot, tot, tot ce vreau eu, ai tu”

„Experiența asta pentru mine a fost un test foarte mare și eu, 100% pot spune, că mă văd cu tine toată viața mea. Pentru că nu văd o altă persoană care e mai potrivită, cu care să-mi împart eu viața. Nu mi-o imaginez. Mi se pare că ai tot. Tot, tot, tot ce vreau eu, tu ai. Te iubesc foarte, foarte mult”, a fost declarația lui Speak pentru iubita lui, Ștefania.

Aceasta a mărturisit în tutoriale că declarația iubitului său a fost perfectă, din punctul său de vedere. „Totul m-a emoționat. Dar finalul, cu „te iubesc” și că „ești exact așa cum îmi doream”,… A zis lucrurile exact cum mi le-aș fi zis eu mie, dacă eram în pielea lui. Așa aș fi vrut să mi le spună cineva. Și așa mi le-a spus”, a mărturisit artista.

„Stai un pic”, a exclamat emoționat Speak, în timp ce Ștefania îl îmbrățișa de mama focului. „Trebuie să fie unică treaba asta”, a spus acesta, în timp ce s-a așezat în genunchi în fața iubitei lui. „Haidi. Vrei sî fii soția mea?”, a întrebat cântărețul, în cel mai dulce grai moldovenesc. „Da”, a bâguit Ștefania, în timp ce Speak îi punea inelul pe deget.

Bucuria celor doi a fost molipsitoare. Lacrimile de bucurie, îmbrățișările și felicitările au fost împărțite cu drag de toți cei prezenți.