Info Actual > Showbiz > Premieră la festivalul Untold. Biletele se pot achiziționa și cu criptomonede
Showbiz

Premieră la festivalul Untold. Biletele se pot achiziționa și cu criptomonede

Premieră la festivalul Untold. Biletele se pot achiziționa și cu criptomonede

Organizatorii festivalului Untoldau hotărât să accepte la ediţia din acest an plata biletelor în criptomoneda EGLD. Acest lucru este o urmare a parteneriatului încheiat cu Elrond Network, companie românească specializată în tehnologia blockchain, conform unui comunicat remis miercuri de Untold.

În comunicat se precizează că criptomoneda EGLD stă la baza reţelei blockchain a Elrond Network şi a super aplicaţiei Maiar.

De asemenea, declară compania, Untold SRL va păstra criptomoneda EGLD ca activă digitală în bilanţul contabil al firmei. Acest lucru este o premieră naţională în industria de divertisment și marchează ascensiunea criptomonedelor la statut de instrument financiar.

Astfel, conform comunicatului, colaborarea dintre Untold şi Elrond Network va fi gestionată tot în baza criptomonedei EGLD.

Reprezentanţii Elrond Network vor fi prezenţi în zona lounge Elrond, în cadrul festivalului Untold. Aici, reprezentanţii celui de-al doilea unicorn românesc, vor oferi detalii celor interesaţi despre tehnologia blockchain, despre deţinerea de criptomonede şi despre realizarea unui portofel digital.

În același timp, Elrond Network pregăteşte un „moment NFT” pe scena festivalului. NFT-urile (non-fungible token – element digital unic) rezultate vor fi ulterior lansate în Marketplace-ul NFT Maiar, de unde participanţii la festival vor putea să le cumpere.

Untold, cel mai mare festival din acest an din Europa

Festivalul internaţional Untold, care se va derula la Cluj-Napoca în perioada9-12 septembrie, este apreciat drept cel mai mare festival din acest an din Europa. În 2019, Untold a avut 372.000 de vizitatori.

La această ediție Untold vor fi scena principală și alte două scene secundare, Alchemy Stage și Galaxy Stage care vor oferi spectacole de excepție.

Martin Garrix, David Guetta și Dimitri Vegas&Like Mike sunt unii dintre cei mai așteptați artiști și la această ediție. Alte nume din top 10 cei mai buni DJ-i ai lumii completează galeria starurilor:

Steve Aoki, Alok, Afrojack, dar și de artiști de renume internațional ca și DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig. Iubitorii de muzică live îi vor putea asculta în acest an pe The Script, Parov Stelar și pe rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima dată pe scena principală UNTOLD.