Info Actual

Info Actual > Showbiz > Premieră TV! Andreea Marin a apărut, în direct, alături de iubitul ei
Showbiz

Premieră TV! Andreea Marin a apărut, în direct, alături de iubitul ei

Premieră TV! Andreea Marin a apărut, în direct, alături de iubitul ei

Premieră TV! Andreea Marin a apărut, în direct, alături de iubitul ei. Andreea Marin a avut prima apariție la TV alături de actualul ei iubit, Adrian Brâncoveanu. După cum se știe, vedeta se află în izolare la domiciliu alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Cei doi au avut prima apariție TV împreună la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro Tv. Aceștia formează un cuplu de mai bine de trei ani.

„Chiar considerăm că nu e o întâmplare că ne-am întâlnit160. Ne-am întâlnit într-un moment în care chiar aveam nevoie”, a mărturisit Andreea Marin.

Adrian Brâncoveanu a fost întrebat de Cătălin Măruță dacă își doresc copii împreună. Răspunsul acestuia a fost prompt.

„Bineînțeles că ne gândim la acest lucru. Ne dorim foarte tare”, a răspuns spus Brâncoveanu cu sinceritate.

Andreea Marin și-a început relația cu Adrian Brâncoveanu în mai 2017. Angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, bărbatul i-a furat inima vedetei din prima.

„După 40 de ani ajungi să te cunoşti mai bine, să ştii ceea ce îţi place, în general. Am o relaţie cu omul care se ascunde în spatele funcţiei de consul, dar recunosc că este diplomat. Dacă nu o să mai fie diplomat, eu tot o să fiu cu el”, declara Andreea Marin pentru click! în urmă nu cu mult timp.