Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Preofeția care zguduie AMERICA. „Donald Trump – Mâna lui Dumnezeu”. Este Trump salvatorul mult așteptat?
Ezoteric

Preofeția care zguduie AMERICA. „Donald Trump – Mâna lui Dumnezeu”. Este Trump salvatorul mult așteptat?

Preofeția care zguduie AMERICA. „Donald Trump - Mâna lui Dumnezeu”. Este Trump salvatorul mult așteptat?

Preofeția care zguduie AMERICA. „Donald Trump – Mâna lui Dumnezeu”. Este Trump salvatorul mult așteptat?

Recent, un video din 2017 al preotului catolic italian Giacomo Capoverdia reintrat în atenția mass-media. Capoverdi este un preot de origine italiană aparținând Congregației Imaculatei Concepții, din eparhia Providence, Rhode Island, Parohia Sf. Augustin, vorbește despre întâlnirea cu pustnicul și misticul Tom Zimmer.

În videoclip relatează momentul călătoriei sale la Roma, unde l-a întâlnit pe Thomas Zimmer, cunoscut și sub numele de Tom, „Pustnicul de la Loreto”.  Tom Zimmer este un pustnic catolic de origine americană, care ar fi prezis, în urmă cu mai bine de 30 de ani, că Donald Trump va deveni președintele Statelor Unite ale Americii.
Acesta a mai spus că, onform lifesitenews.com,  pentru mandatul său, Donald Trump va fi protejat de mâna lui Dumnezeu pentru a salva America și a elibera lumea de întunericul răului.
Există un om care chiar acum, în Statele Unite, are mâna lui Dumnezeu asupra lui. Și Dumnezeu îl va folosi în viitor ca președinte al SUA. El se numește Donald Trump”, a spus Zimmer în anul 1983.

Această legendă este însă una controversată, pe motiv că nu există martori care să fi asistat la momentul de-acum mai bine de 30 de ani. Cei care l-au cunoscut pe Tom Zimmer spun că era un om profund religios și dedicat lui Dumnezeu, un tip blând, tăcut și lipsit de pretenții. Îi plăcea să petreacă mai mult timp în Bazilica Casei Sfinte, să participe la ceremoniile euharistice, să se întâlnească cu pelerinii, să se roage.

Scrisoarea deschisă a arhiepiscopului Carlo Maria Viganò către Donald Trump

Nu este nimeni mai bun să descrie această profeție decât fostul nunțiu apostolic – adică reprezentantul papal în Statele Unite ale Americii – arhiepiscopul Carlo Maria Viganò.

De fapt, în scrisoarea arhiepiscopului către președintele Trump, împlinirea acelei profeții a lui Tom Zimmer din 1983 poate fi văzută și mai clar. Arhiepiscopul Viganò a scris:

„Pentru prima dată, Statele Unite au în tine un președinte care apără curajos dreptul la viață, căruia nu îi este rușine să denunțe persecuția creștinilor din întreaga lume, care vorbește despre Iisus Hristos și despre dreptul cetățenilor la libertatea de închinare. Participarea dvs. la Marșul pentru viață și, mai recent, proclamarea lunii aprilie ca lună națională de prevenire a abuzului asupra copiilor, sunt acțiuni care confirmă pe ce parte doriți să luptați. Și îndrăznesc să cred că amândoi suntem de aceeași parte în această bătălie, deși cu arme diferite.

Domnule președinte, rugăciunea mea este în mod constant îndreptată către iubita națiune americană, unde am avut privilegiul și onoarea de a fi trimis de Papa Benedict al XVI-lea ca Nunțiune Apostolică. În acest ceas dramatic și decisiv pentru întreaga umanitate, mă rog pentru tine și, de asemenea, pentru toți cei care sunt alături de tine în guvernul Statelor Unite. Am încredere că poporul american este unit cu mine și cu tine în rugăciunea către Atotputernicul Dumnezeu.”