Lifestyle

Presa din întreaga lume a anunțat că s-a despărțit de logodnic. Cum a reacționat Jennifer Lopez!

Presa din întreaga lume a anunțat că s-a despărțit de logodnic. Cum a reacționat Jennifer Lopez!

Presa din întreaga lume a anunțat că s-a despărțit de logodnic. Jennifer Lopez a spus adevărul! Celebrul cuplu a asigurat că informațiile furnizate de mass-media „Page Six” despre despărțirea lor sunt „inexacte” și recunosc că au anumite probleme și „lucrează la unele lucruri”.

Cântăreața Jennifer Lopez și fostul sportiv Alex Rodríguez au ieșit la suprafață să nege știrile publicate în pagina Șase care au lansat speculații despre sfârșitul relației lor.

Mai multe site-uri au raportat vinerea trecută, citând surse apropiate cuplului, că cei doi s-au despărțit după doi ani de logodnă și patru ani de relație. Cuplul plin de farmec și milionar a transmis într-o declarație că știrile nu sunt pe deplin adevărate. Cuplul se confruntă cu anumite probleme și „lucrează la unele lucruri”.

López și Rodríguez și-au sărbătorit petrecerea de logodnă în septembrie 2019, dar au amânat nunta de două ori, dând vina pe pandemia coronavirusului.

Presa din întreaga lume a anunțat că s-a despărțit de logodnic. Jennifer Lopez a spus adevărul!

Într-un interviu recent, artista puertoricană a dezvăluit că a mers cu iubitul său la un terapeut în timpul carantinei și că vizita a fost „foarte utilă”.

Știrile despre presupusa lor despărțire au incendiat internetul și mass-media vineri. În consecință, cuplul a ieșit la lumină pentru a clarifica informațiile într-o declarație: „Toate informațiile sunt inexacte”. Chiar și așa, ei asigură că lucrează la relația lor și o sursă Fox News a asigurat că exclusivitatea despărțirii lor a fost grăbită, pe motiv că cei doi au întâmpinat recent unele probleme. „Nimic ieșit din comun. Au trecut printr-o perioadă proastă, dar lucrează la asta ”, a asigurat el.