Info Actual

Info Actual > Diverse > Presa germană, cu ochii pe Carmen Iohannis.  Cu ce s-a îmbrăcat la ultima vizită în Germania
Diverse

Presa germană, cu ochii pe Carmen Iohannis.  Cu ce s-a îmbrăcat la ultima vizită în Germania

Presa germană, cu ochii pe Carmen Iohannis.  Cu ce s-a îmbrăcat la ultima vizită în Germania

Presa germană, cu ochii pe Carmen Iohannis. Klaus Iohannis a participat pe 14 octombrie la festivitatea de decernare a Premiului „Otto cel Mare”, la Magdeburg, Germania, alături de soția lui, Carmen Iohannis. Acolo, președintele României a primit distincţia pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare”.

La la festivitatea de decernare a Premiului „Otto cel Mare” din Germania, soția președintelui, Carmen Iohannis a făcut furori cu ţinutele pe care le-a purtat.

Pentru o asemenea ocazie, doamna  Iohannis a ales să poarte un compleu alb, format din rochie şi pardesiu, realizat din brocart italian şi căptuşit cu mătase. O ţinută semnată de designerul vestimentar Andreea Tincu. Îinuta răvășitoare a fost accesorizată cu o pereche de pantofi escarpin roz şi geantă în aceeaşi nuanţă.

Seara, soția președintelui a îmbrăcat o rochie din brocart preţios, cu încrustaţii mătase, care i-a pus în evidenţă silueta.

Cât au costat ţinutele? Andreea Tinc a precizat că prețul celor două creații au costat 2500 de lei, iar pardesiul a costat 1000 de lei.

„Preţul acestor creaţii este de 1250 de lei pentru fiecare rochie, dar şi 1000 de lei pentru pardesiul cu o croială unică. Ambele piese vestimentare purtate şi de Carmen Iohannis pot fi achiziţionate de către oricine, fiind disponibile şi pe site-ul oficial”, a precizat Andreea Tincu pentru fanatik.ro.

soția presedintelui