Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Previziune extraordinar pentru o ZODIE. Astrolog: Va avea parte de o ”surpriză”
Ezoteric

Previziune extraordinar pentru o ZODIE. Astrolog: Va avea parte de o ”surpriză”

Previziune extraordinar pentru o ZODIE. Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești incredibilă pentru nativii din zodia Vărsător și cei cu ascendent în această zodie. Saturn se simte bine în vărsător și va mai sta până în iulie, motiv pentru care planurile vor fi duse la bun sfârșit.

Previziune extraordinar pentru o ZODIE: este un moment extraordinar.

343„Aveți curaj, aveți energie. Dar tot este Saturn acolo. Să știți că vă ajută. Mai stă în semnul vostru până în iulie. Dacă vreți să vă faceți un plan de a slăbi, de a mânca mai sănătos, este un moment extraordinar. Saturn vă și obosește tocmai pentru a vă da seama că nu toate lucrurile contează atât de mult”.

Atenție, astrologul vine și cu o atenționare pentru nativii acestei zodii. Daniela îi sfătuiește pe vărsători să evite discuțiile în contradictoriu cu rudele.

„Mare rugăminte, aveți grijă la micile accidente din casă. Aș evita discuțiile în contradictoriu cu rudele, mai ușor. Venus e în Casa iubirii. Este posibil să reapară cineva în viața voastră și să-i mai dați o șansă. O să vă dați seama că nu e neapărat nevoie, dar e clar că revenirea nu e degeaba”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.