Info Actual > Diverse > Previziune neagră în cazul lui Eriksen. Cardiolog: I-ar permite medicul să moară încă o dată?
Diverse

Previziune neagră în cazul lui Eriksen. Cardiolog: I-ar permite medicul să moară încă o dată?

Previziune neagră în cazul lui Eriksen. Cardiolog: I-ar permite medicul să moară încă o dată?

Previziune neagră în cazul lui Eriksen. Christian Eriksen a suferit un stop cardiac în timpul meciului Euro și „era dus” înainte de resuscitare, spune medicul.

Christian Eriksen „s-a dus” înainte de a fi resuscitat după un stop cardiac, a declarat medicul echipei daneze într-o conferință de presă duminică.

Fotbalistul danez s-a prăbușit pe teren în timpul deschiderii meciului echipei sale Euro 2020 împotriva Finlandei.

“Ei bine, ce ar trebui să spun? El a plecat dintre noi. Am făcut resuscitare cardiacă și a fost stop cardiac. Cât de aproape eram? Nu știu”, a spus Morten Boesen.

“L-am recuperat după un” de-fib “, așa că este destul de rapid”, a adăugat medicul echipei, referindu-se la defibrilatorul folosit pentru a-l revigora pe Eriksen. “Amănunte … Nu sunt cardiolog, așa că detaliile despre cele întâmplate și mai departe le voi lăsa pe seama experților.”

Eriksen le-a trimis mulțumiri colegilor săi danezi de la spital, unde se recuperează, după ce a căzut pe teren cu puțin înainte de pauză.

“În această dimineață am vorbit cu Christian Eriksen, care și-a trimis salutul colegilor de echipă. Starea sa este stabilă și continuă să fie internat în spital pentru examinări ulterioare”, a declarat duminică Asociația Fotbal Daneză.

Meciul a fost suspendat în urma eforturilor prelungite din partea personalului medical de a resuscita Eriksen cu RCP și defibrilatorul.

UEFA a anunțat ulterior că meciul va fi reluat. La reluarea meciului, Finlanda a câștigat cu 1-0 datorită unui gol din minutul 59 al lui Joel Pohjanpalo.

Previziune neagră în cazul lui Eriksen. Christian Eriksen s-ar putea să nu mai joace fotbal profesionist în urma stopului cardiac suferit în timpul jocului din Danemarca împotriva Finlandei, a spus un cardiolog renumit.

Vorbind despre incident, prof. Sharma, care a lucrat cu Eriksen în timpul petrecut la Tottenham, a spus: „În mod clar, ceva a mers teribil de greșit.

„Dar au reușit să-l recupereze, întrebarea este ce s-a întâmplat? Și de ce s-a întâmplat?

„Acest om a avut teste normale până în 2019, deci cum explici acest stop cardiac?”

Prof. Sharma a declarat că au existat mai multe motive pentru care ar fi putut avea loc un stop cardiac, precum temperaturi ridicate sau o afecțiune neidentificată.

El a spus însă că faptul că Eriksen era treaz la spital este „un semn foarte bun”.

„Sunt foarte mulţumit. Faptul că este stabil şi conştient, perspectivele sale vor fi foarte bune. Nu ştiu dacă va mai juca vreodată fotbal. Fără a spune foarte clar, a murit, chiar dacă pentru câteva minute, dar a murit şi i-ar permite medicul să moară încă o dată? Răspunsul este nu”, a mai spus Sharma.

El a mai spus că este atât de competenţa jucătorului, cât şi a clubului la care joacă să evalueze riscurile continuării carierei.

Nu știu dacă va mai juca vreodată fotbal

„Vestea bună este că va trăi, vestea proastă este că va ajunge la sfârșitul carierei sale. În Marea Britanie nu ar juca. Am fi foarte stricți în această privință. “