Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Previziune socanta pentru aceasta zodie: Sa se pregateasca acum!
Ezoteric

Previziune socanta pentru aceasta zodie: Sa se pregateasca acum!

Previziune socanta pentru aceasta zodie. Daniela Simulescu, astrolog DCnews, anunta o perioada neasteptata pentru acesti nativi. Sa se pregateasca acum!

608„Este perioada înainte de retrogradarea lui Saturn. Gândiți-vă bine la ce proces ați parcurs de la jumătatea lunii martie și până acum, gândiți-vă la toate acțiunile pe care le-ați avut, pentru că toate vor fi reluate. Gândiți-vă unde nu ați acordat destul de multă atenție, unde nu ați fost serioși, unde nu ați vrut să preluați o responsabilitate. Până în iulie, când Saturn va ieși din semnul vostru, toate zona aceasta va fi reluată: sănătate, planuri de viitor, relații. Dacă ați zis lasă că merge și așa, nu o să mai meargă”, a spus Daniela Simulescu.

Previziune socanta pentru aceasta zodie. “Se apropie și retrogradarea lui Venus din Casa 5, a iubirii. E important să vă faceți listă cu tot ce s-a întâmplat din martie și până acum. După, gândiți-vă unde nu ați făcut lucrurile corect, pentru a vă pregăti de retrogradarea lui Saturn. E foarte important să vă pregătiți!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, pentru Vărsător și cei cu ascendent în această zodie.