Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Previziune terifianta. Clarvazatoare: “Este foarte trist,tragic chiar…”
Ezoteric

Previziune terifianta. Clarvazatoare: “Este foarte trist,tragic chiar…”

Previziune terifianta. In plina pandemie de coronavirus, Maria Ghiorghiu loveste din nou. Clarvazatoarea a postat un nou mesaj ingrijorator pe blog-ul sau personal.

Maria Ghiorghiu, clarvazatoare, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin intermediul caruia prezice un mare dezastru. Potrivit spuselor sale, ar fi vorba de 44 de victime.

„Dragii mei,

În aceasta după amiaza , in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:

„Acum ajuti aceasta Lege !

Mi se pare ca este esential !

Dar un alt glas intreaba :
44 de victime ?”

Previziune terifianta: Vom auzi de ceva ingrijorator,ceva ce va duce la 44

Iata dragilor, vom auzi de ceva ingrijorator,ceva ce va duce la 44 (posibil 41sau 42)daca am inteles eu bine cifra. Ar putea fi vorba de 44,dar ,nu mai conteaza cifra de 1 -2 victime in plus sau in minus,deoarece, este foarte trist,tragic chiar ceea ce se va intampla.

Dragii mei,daca avem cumva simptome de gripa, sa nu neglijam deloc.Ci sa ne sunam medicul de familie ,sa cerem informatii, iar in ultima instanta,la nevoie, sa sunam la 112 pentru a putea fi ajutati.Sa respectam cu sfintenie masurile de preventie recomandate de speciallisti. Ce se va intampla anume,in ce context sau unde anume,eu nu stiu a va spune.

Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului, ca sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni,si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi fiii Săi” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul sau personal, potrivit Cancan.