Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Previziunea care a înghețat România. Clarvăzătoare: Să nu va îndoiți de existența Coronavirusului!
Ezoteric

Previziunea care a înghețat România. Clarvăzătoare: Să nu va îndoiți de existența Coronavirusului!

Previziunea care a înghețat România. Clarvăzătoare: Să nu va îndoiți de existența Coronavirusului!

Previziunea care a înghețat România. Clarvăzătoarea României a revenit în atenția urmăritorilor cu un nou mesaj care dă fiori reci. Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis tragedia de la clubul Colectiv, a dezvăluit ultima sa previziune!

Dragii mei,

Astazi dimineata ,m-a trezit un glas care spunea asa:

“Marinar la Spital de boli infectioase ! Marinar la Spital de boli infectioase !”

Prieteni dragi, cred ca vom auzi de un marinar infectat cu Covid 19,si care,va ajunge la spital.

Dar,din nefericire,cred ca va atrage dupa el si pe alti posibili colegi ai săi de vapor.

Previziunea care a înghețat România. Clarvăzătoare: Să nu va îndoiți de existența Coronavirusului!

Dragilor, sa nu va indoiti de existenta Coronavirusului! Acesta chiar exista si face ravagii;curma vieti.

Sa avem mare grija ca sa nu ne infectam, iar daca Doamne fereste se intampla, sa apelam la Medicul de familie sau la un Cabinet privat.De ce spun la un cabinet privat?Deoarece,eu nu mai am incredere in Spitalele de Stat in ceea ce priveste ,ingrijirea corespunzatoare pentru fiecare pacient care ajunge la spital in aceasta perioada.

Chiar daca ma repet,o sa va spun ca sotul meu(si se poate verifica pe telefonul său)i s-a dat telefonul la ATI,ca sa ma sune noaptea la ora 0,45,si sa- ma intrebe ce pastile lua el de tensiune.

I-am spus ce lua acasa,iar dupa 3 ore,a facut stop cardiorespirator,a fost resuscitat ,dar in final inima i-a cedat.Avea un puls de 160 /minut.

Maria Ghiorghiu: Si ma intreb din nou

Cum e posibil ca intr-un Spital Universitar,un pacient internat la ATI,fara sa necesite intubare, sa nu beneficieze de tot tratamentul de care ar fi avut nevoie,pentru toate bolile de care suferea?

Pe 16 septembrie seara a fost internat,a fost mutat de 2-3 ori cu izoleta de colo,colo,iar pe 18 septembrie la 4,30 dimineata era mort. In nici 2 zile, l-am luat acasa intre 4 scanduri,desi l-am dus pe picioarele lui.

Ori in spitale, mai nou acum, nu se iau in considerare bolile si problemele de sanatate care apar la bolnavii internati,ci se pune in varful piramidei doar Covidul.

Sotul meu nu era fumator,nu consuma alcool,si totusi, ni s/a spus ca a avut cancer la plamani,in conditiile in care,cu circa 2 luni inainte,am fost la control la medicul nostru de la un cabinet privat,si era totul ok.

Sa se fi facut cancerul la plamani, in 2 luni de zile?Categoric nu !!!Exista un DUMNEZEU si va rasplati fiecaruia dupa faptele sale.

Dar ma opresc aici cu durerea mea sufleteasca, si va rog dragilor,aveti grija de voi si de cei dragi voua!Virusul exista,iar acolo unde gaseste organismul slabit,bolnav cronic,acesta face ravagii ,iar viata acelui bolnav este pusa in pericol.

Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne ocroteasca pe toti cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!, a scris Maria Ghiorghiu, clarvăzătoare, pe blog-ul său.