Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Previziunea lui Nostradamus despre coronavirus. Profeția numită „marea plagă” a zdruncinat întreaga lume!
Ezoteric

Previziunea lui Nostradamus despre coronavirus. Profeția numită „marea plagă” a zdruncinat întreaga lume!

Previziunea lui Nostradamus despre coronavirus. Profeția numită „marea plagă” a zdruncinat întreaga lume!

Previziunea lui Nostradamus despre coronavirus. Profeția numită „marea plagă” a zdruncinat întreaga lume! Coronavirusul a fost prezis in catrenele lui Nostradamus?! Iata ce denumire avea virusul ucigas in profetiile acestuia. Lumea este tulburata!

Credibil sau nu, se poate zâmbi citind aceste rânduri, dar există oameni care au citit despre profeţia lui Nostradamus pe care el a numit-o „marea plagă”.

În catrenul 2:53 se citeşte: „Marea pestă în oraşul maritim nu va înceta înainte ca moartea să fie răzbunată cu sânge pentru condamnarea unui nevinovat, a marii doamne pentru un ultraj simulat”.

Pesta

Bineînţeles că citind cele scrise, unicul cuvânt care s-ar putea lega de coronavirus este „pesta”, dar traducerea din partea cui se pricepe să „citească” şi să interpreteze aceste catrene, se potriveşte perfect faptelor care cutremură lumea din cauza acestui misterios virus care provoacă moartea.

Oraşul maritim

Se vorbeşte despre oraşul maritim, dar Wuhan este un oraş care n-are deschidere la mare, însă s-a plecat de la asocierea „pieţei de peşte” din oraşul chinez.

„Marea doamnă”

Se susţine că „marea doamnă” care este menţionată, ar putea fi fosta ministru al Sănătăţii din China, Wu Yi, care a fost în mai înainte nominalizată pentru combaterea virusului SARS (Sindromul Acut Respirator Sever).

Previziunea lui Nostradamus despre coronavirus. Independent de faptul că previziunile sunt folosite în manieră greşită, adevărul este că totul este foarte neliniştitor. Cei ce urmăresc fenomenul cred cu fermitate că acest nou virus similar SARS, ar fi una din preziviunile mai înspăimântătoare făcute de Nostradamus cu atât mai mult cu cât foarte multe persoane sunt afectate de această plagă.