Lifestyle

Previziuni Baba Vanga 2021. Se apropie dezastrul! Haosul va cuprinde întreaga omenire

Previziuni Baba Vanga 2021. Se apropie dezastrul! Haosul va cuprinde întreaga omenire

Previziuni Baba Vanga 2021. BABA VANGA este considerată de mulți drept cel mai puternic mediu și văzător care a umblat pe Pământ de la Nostradamus. Iată câteva dintre predicțiile lui Baba Vanga care s-ar putea desfășura în 2021.

În plan politic, Baba Vanga a prezis că evenimentele din Belarus sunt abia începutul unei perioade ”de haos care va cuprinde întreaga omenire. Într-un final, potrivit prognozelor bătrânei, Belarus va intra în componența Rusiei.

Prin mesajul său inspăimântător, Baba Vanga trage un semnal de alarmă despre apariția  medicamentelor pentru boli mortale, dar și informații legate despre starea de sănătate a președinților Statelor Unite și Rusiei.

Previziuni Baba Vanga 2021. Cea mai renumită clarvăzătoare din Bulgaria, Vanga a făcut o previziune sumbră despre viitorul președintelui rus, Vladimir Putin.

În legătură cu bolile mortale, așa cum am spus, Baba Vanga spune că oamenii de știință vor crea în curând un remediu pentru cancer, SIDA și coronavirus.

Europa aproape de dezastru

Astfel, în 2021 economia Europei se va prăbuşi, preşedintele rus Vladimir Putin ar putea fi asasinat, atacuri extremiste vor lovi Europa. Mai mult, vor avea loc cataclisme şi mari dezastre.

Anul 2021 va fi marcat de mari descoperiri în domeniul medical, deoarece, oamenii de știință vor descoperi de medicamente pentru cancer, SIDA și coronavirus. Cercetătorii se pregătesc deja pentru acest eveniment.

În plus, potrivit celebrei clarvăzătoare, anul acesta va avea loc o „unificare a trei uriași”: experții interpretează aceasta ca unificarea Indiei, Chinei și Rusiei.

Cine este Baba Vanga

Baba Vanga, pe numele său adevărat, Vanghelia Pandeva Dimitrova, s-a născut la Strumica (în Macedonia), în 1911, într-o familie foarte săracă, iar la 12 ani a rămas oarbă. Neputându-şi permite îngrijirile necesare, femeia a rămas oarbă pentru tot restul vieţii şi a început să aibă primele viziuni aproape imediat după orbire

Potrivit celor care cred în ea, Baba Vanga era capabilă să citească gândurile şi să prevadă viitorul, iar faima sa a fost atât de mare încât lideri comunişti bulgari s-au folosit de ea pentru a-şi organiza propria agendă politică.

În multe cazuri, profeţiile Babei Vanga s-au adeverit parţial. Iată ce a prezis clarvăzătoarea bulgară de-a lungul anilor: încălzirea globală şi tsunamiul din 2004, prevăzut încă din anii ’50;  11 septembrie (prevăzut în 1989); tragedia submarinului Kursk din 2000 (prevăzut în 1989);  alegerea lui Obama; primăvara Arabă, potrivit stiridiaspora .