Social

Previziuni despre Coronavirus! Raed Arafat anunță măsuri extreme

Previziuni despre Coronavirus! Raed Arafat anunță măsuri extreme, în cazul în care va crește numărul cazurilor de coronavirus. Invitat al lui Dan Capatos în emisiunea Xtra Night Show, secretarul de Stat în MAI a făcut un apel către toți românii. Raed Arafat a ținut să evidențieze faptul că românii trebuie să fie „responsabili și serioși în această perioadă”.

Acesta a spus că în cazul unui număr de 2000 de infectați vor fi luate măsuri extreme. „Dacă va creşte numărul cazurilor, vor fi internaţi numai cei în stare gravă!”, susține Arafat.

Secretarul de stat a mai declarat că „noi avem scenarii, sunt patru scenarii făcute. Ajungem la scenariu de peste 2000, dar asta nu înseamnă că e optimist sau pesimist, ci înseamnă că anumite măsuri trebuie să fie luate de la un scenariu la altul. 2000 de infectați excluzându-i pe cei vindecați. Adică 2000 care sunt în același moment, testași pozitiv.

Scenariile pesimiste întotdeauna există și trebuie luate în considerare de profesioniștii în situațiile de urgență și în medicină, dar nu înseamnă că șansa să se întâmple e mare. Întotdeauna ne pregătim pentru un scenariu foarte urât, chiar dacă acesta are o probabilitate foarte mică.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *