Info Actual > Ezoteric > Previziuni HOROSCOP 2022. Zodia care va avea TOTUL: Nuntă, job nou și mai mulți BANI
Ezoteric

Previziuni HOROSCOP 2022. Zodia care va avea TOTUL: Nuntă, job nou și mai mulți BANI

Previziuni HOROSCOP 2022. Zodia care va avea TOTUL: Nuntă, job nou și mai mulți BANI

Previziuni HOROSCOP 2022. Daniela Simulescu, astrolog, are vești grozave pentru nativii unei zodii. Anul 2022 le readuce speranța!

„Îți vei regăsi credința interioară, cea care te va ajuta să pornești din nou la drum. Oricare ar fi acesta. Fie el unul spiritual ori concret. Călătoriile vor fi pe agenda ta mai mult ca niciodată. Orice pas făcut va avea o componentă de dezvoltare personală. Vei cunoaște oameni noi, diferiți de tine. Te vei implica în cauze și îți vei da seama că principiile și valorile celorlalți nu pot fi negociate.

Dacă vrei să îți lărgești orizonturile, trebuie mai întâi să cauți cunoașterea

Conjuncția Jupiter-Neptun din data de 12 aprilie, din casa a 9-a, îți va ridica la fileu destule întrebări despre lumea în care trăim. Și s-ar putea să vrei să studiezi domenii noi. Indiferent de vârstă, educatie și alți factori, poți decide că este păcat să ai obiective mici. Și că, dacă vrei să îți lărgești orizonturile, trebuie mai întâi să cauți cunoașterea. În toate fornele ei.

În perioada 11 mai-28 octombrie, te poți decide să schimbi locul de muncă, poți obține o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau poți primi un proiect de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat. Chiar și cei care nu mai sunt în câmpul muncii vor găsi unele ocupații menite să le schimbe statutul în comunitatea în care trăiesc. Și să le aducă respect. De asemenea, mulți vor dori să își pună pirostriile”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Rac și cei cu ascendent în această zodie. Previziunile sunt valabile pentru 2022.

CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ROMÂNIA LA ÎNCEPUTUL ANULUI 2022

“La începutul anului viitor progresia va trece în Fecioară și dintr-o dată vom deveni critici, supărați, nemulțumiți, nu mai credem nimic. Progresia în Fecioară zice: hmm, nu te mai ajută nimeni, trebuie să te ajuți tu! Fii critic în pătrățica ta.

Deci sfârșitul anului 2021 e depresiv, dezamăgitor, neplăcut.

Apropierea Lunii de Saturn mie nu-mi place, mai ales la nivel psihologic, pentru că atunci când se apropie, în noiembrie-decembrie, vor reieși la suprafață multe probleme și noi în țară nu avem o legislație pentru sănătate mentală, din păcate. Ceea ce s-a întâmplat anul trecut în pandemie, la anul va ieși la suprafață într-un mod necontrolabil, deci sfatul meu pentru voi e ca noi să ne găsim resursele interioare și chiar dacă suntem dezamăgiți de ce se întâmplă în țară, noi să ne vedem de treabă.

Anul viitor ne vom zvârcoli, vrem să ne facem auziți, avem o furie interioară îngrozitoare pe care dacă nu o controlăm, o să vedeți pe străzi cum se bat, cum ne agităm, ne supărăm, ne enervăm…

Harta României progresată nu e foarte plăcută, nu-mi place absolut deloc. Mai avem și Soarele progresat, deci suntem slăbiți, nu mai avem puterea de dinainte. Tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani ne-a răvășit și oricât de mult am vrea ca lucrurile să meargă normal, nu vom vedea asta, nu se va întâmpla, iar oamenii care ne-au promis, ne vor dezamăgi”, a completat ea.

“LA ANUL O SĂ NE DOARĂ TOT!”

“Vor fi schimări ale conștiinței, a tot ceea ce e tradițional. Treceți de faza în care să mai așteptați că o să fie bine! Senzația aceea că suntem în tranziție nu mai există! Pe România… o să ne doară tot! O să ne doară sistemul medical, o să ne doară sistemul educațional, politic, social! Dacă nu schimbăm acum ceva, o să rămânem la coada vacii!

Jupiter și Neptun se duc în casa a 2-a, casa banilor, vom primi niște bani, niște fonduri, probabil PNRR…. dar la anul nu mai e an de tranziție. De la anul fiecare e pe cont propriu, nu vă mai bazați pe ei că nu mai e tranziție.

Cu Saturn, la anul totul va fi foarte apăsător și va scârțâi totul, o să vedem limitele, o să vedem că nu avem legislație în multe domenii! La anul o să ne fie din ce în ce mai greu.

Țara va trece printr-un proces de schimbare enorm în următorul an și nu mai trebuie să așteptăm la stat, tranziția s-a dus, gata, țara intră într-un proces accentuat de îmbătrânire! Nu te ajută sistemul, nu te ajută sănătatea, nu te ajută nimeni! Așa vom fi la anul ca țară, bătrâni! Ne vom da seama că am tras degeaba! E pa, la revedere tranziția”, a mai spus Daniela Simulescu.