Info Actual > Ezoteric > Previziuni pentru următorii 13 ani. Astrolog: Alta va fi lumea. Se va seta calea către mai multe lucruri
Ezoteric

Previziuni pentru următorii 13 ani. Astrolog: Alta va fi lumea. Se va seta calea către mai multe lucruri

Previziuni pentru următorii 13 ani. Astrolog: Alta va fi lumea. Se va seta calea către mai multe lucruri

Previziuni pentru următorii 13 ani. Daniela Simulescu, astrolog, transmite că “toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani”

Anul 2022 este despre vindecare. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul.

Conjuncția Jupiter – Neptun din Pești de pe 12 aprilie 2022 va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane până în 2035, susține Daniela Simulescu.

Previziuni pentru următorii 13 ani. „Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea. Se va seta calea către mai multe lucruri. În primul rând, partea de dezinformare, dar şi o nevoie a oamenilor de a accesa zone mai spirituale, ezoterice, pentru că avem de-a face cu energia Peştilor. În toate direcţiile ne vom duce.

Vreau să atrag atenţia că tot ce înseamnă viciu va exploda. Dacă ai un viciu pe care nu l-ai tratat şi îl ignori în continuare, cu Jupiter-Neptun în Peşti, nu mai ai limită şi ajunge viciul să te controleze. Nu ne referim doar la alcool, de exemplu, ci şi la relaţii toxice sau alte lucruri care îţi fac rău.

Conjuncția Jupiter Neptun ţine cont şi de vindecare. Abia la anul s-ar putea să trecem peste ce înseamnă pandemie. Conjuncția este bună pe vindecare fizică şi emoţională, de aceea cred că la anul vor reieşi la suprafaţă toate problemele pe care le-am întâmpinat în 2020”, a spus Daniela Simulescu.

CE SE VA ÎNTÂMPLA ÎN ROMÂNIA LA ÎNCEPUTUL ANULUI 2022

“La începutul anului viitor progresia va trece în Fecioară și dintr-o dată vom deveni critici, supărați, nemulțumiți, nu mai credem nimic. Progresia în Fecioară zice: hmm, nu te mai ajută nimeni, trebuie să te ajuți tu! Fii critic în pătrățica ta.

Deci sfârșitul anului 2021 e depresiv, dezamăgitor, neplăcut.

Apropierea Lunii de Saturn mie nu-mi place, mai ales la nivel psihologic, pentru că atunci când se apropie, în noiembrie-decembrie, vor reieși la suprafață multe probleme și noi în țară nu avem o legislație pentru sănătate mentală, din păcate. Ceea ce s-a întâmplat anul trecut în pandemie, la anul va ieși la suprafață într-un mod necontrolabil, deci sfatul meu pentru voi e ca noi să ne găsim resursele interioare și chiar dacă suntem dezamăgiți de ce se întâmplă în țară, noi să ne vedem de treabă.

Anul viitor ne vom zvârcoli, vrem să ne facem auziți, avem o furie interioară îngrozitoare pe care dacă nu o controlăm, o să vedeți pe străzi cum se bat, cum ne agităm, ne supărăm, ne enervăm…

Harta României progresată nu e foarte plăcută, nu-mi place absolut deloc. Mai avem și Soarele progresat, deci suntem slăbiți, nu mai avem puterea de dinainte. Tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani ne-a răvășit și oricât de mult am vrea ca lucrurile să meargă normal, nu vom vedea asta, nu se va întâmpla, iar oamenii care ne-au promis, ne vor dezamăgi”, a completat ea.

“LA ANUL O SĂ NE DOARĂ TOT!”

“Vor fi schimări ale conștiinței, a tot ceea ce e tradițional. Treceți de faza în care să mai așteptați că o să fie bine! Senzația aceea că suntem în tranziție nu mai există! Pe România… o să ne doară tot! O să ne doară sistemul medical, o să ne doară sistemul educațional, politic, social! Dacă nu schimbăm acum ceva, o să rămânem la coada vacii!

Jupiter și Neptun se duc în casa a 2-a, casa banilor, vom primi niște bani, niște fonduri, probabil PNRR…. dar la anul nu mai e an de tranziție. De la anul fiecare e pe cont propriu, nu vă mai bazați pe ei că nu mai e tranziție.

Cu Saturn, la anul totul va fi foarte apăsător și va scârțâi totul, o să vedem limitele, o să vedem că nu avem legislație în multe domenii! La anul o să ne fie din ce în ce mai greu.

Țara va trece printr-un proces de schimbare enorm în următorul an și nu mai trebuie să așteptăm la stat, tranziția s-a dus, gata, țara intră într-un proces accentuat de îmbătrânire! Nu te ajută sistemul, nu te ajută sănătatea, nu te ajută nimeni! Așa vom fi la anul ca țară, bătrâni! Ne vom da seama că am tras degeaba! E pa, la revedere tranziția”, a mai spus Daniela Simulescu.