Actual Diverse

Breaking: Prima imagine cu Elon Musk. Iată unde a fost milionarul, în timp ce toată lumea îl aștepta la Bran

Prima imagine cu Elon Musk. Iată unde a fost milionarul, în timp ce toată lumea îl aștepta la Bran
retetesivedete.ro

Elon Musk nu a venit în România, deși foarte multe siteuri mondene anunțau că deja a ajuns, că a gustat din preparatele tradiționale transilvănene și că a adus în compania sa celebrități precum Angelina Jolie. În realitate, multimiliardarul și-a petrecut Halloweenul la mii de kilometri distanță de țara noastră. Și există și poze care dovedesc acest fapt.

Rețete și vedete.ro a publicat o poză cu Elon Musk, costumat de Halloween, alături de mama sa, Maye Musk, în casa ei de la New York.

Site-ul mai subliniază și faptul că administrația castelului Dracula, din Bran, dar și Musk, au lăsat să se desfășoare cu bună știință „mascarada” din presa românească.

Elon Musk și administrația Bran, atitudine ciudată

În vâltoarea știrilor publicate de mass media, în care se prezenta „ce a mâncat Musk la Bran” și „ce femei i-au ținut companie”, chiar și surse din Ministerul Afacerilor Interne a transmis presei că știrea e falsă și patronul Twitter nu a pus piciorul în țara noastră.

Totodată, administrația Castelului Bran nu a dezmințit nicio secundă știrea, bucurându-se de publicitate gratuită. Nici Elon Musk nu s-a grăbit să comenteze, deși știrea venirii lui la Bran a fost în toate aceste zile nr. 1 în trending pe platforma pe care o deține, Twitter.

În această dimineață, Elon Musk a pus capăt mascaradei, arătând unde și-a petrecut, de fapt, Halloweenul. La New York, alături de mama sa, scrie retetesivedete.ro

Musk și mama lui, Maye, s-au costumat de Halloween și s-au fotografiat în casa de la New York.

Astfel, zvonul a fost pus la pământ. Musk nu a venit în România.

Petrecerea de la Bran se ține anual și adesea vin bogătași din SUA

Castelul Bran a intrat în urmă cu mai bine de 15 ani într-un circuit turistic pe linie directă cu Statele Unite. Petrecerea de Halloween de la Bran este deja tradițională pentru americani, lucru arhicunoscut de cei care locuiesc în zonă. Tot localnicii spun că nu e primul an în care bogații surprinși de camerele presei le calcă prin stațiune, mai titrează sursa citată.