Info Actual

Info Actual > Showbiz > Prima imagine cu Iulia Vantur si Salman Khan in intimitate. Cum au fost surprinsi!
Showbiz

Prima imagine cu Iulia Vantur si Salman Khan in intimitate. Cum au fost surprinsi!

Prima imagine cu Iulia Vantur si Salman Khan in intimitate. Cum au fost surprinsi!

Prima imagine cu Iulia Vantur si Salman Khan in intimitate. Vedeta se afla de o luna in izolare, in India, impreuna cu iubitul sau.

Vedeta a avut o scurtă apariție televizată alături de partenerul ei, celebrul actor indian. Fosta vedetă de la Pro TV a intrat în direct, la emisiunea „Vorbește Lumea”, difuzată de același post, iar la un moment dat, a intrat în cadru și actorul indian.

127Iulia Vântur a vorbit despre perioada de izolare pe care o petrece alături de iubit și a spus că îi este dor de părinți.

„Cred că a făcut-o intenționat. Știa că urmează să intru în direct. El mi-a pregătit telefonul pe trepied și a venit fără să mă anunțe. Suntem în izolare de mai mult de o lună, alături de o parte din familie, aici în Panvel, în mijlocul junglei.

Avem spațiu aici, e mult mai bine, avem grădina, spațiu destul de mare de mișcare. M-am gândit și la prietenii care sunt închiși într-un apartament și nu au unde să se miște.

Am vorbit și cu părinții mei, de care îmi e dor, îmi e dor să-i îmbrățișez, să fiu cu ei. Nu am mai fost de mult cu ei de Paște”, a spus Vântur.

Prima imagine cu Iulia Vantur si Salman Khan in intimitate