Info Actual

Info Actual > Showbiz > Prima vedetă diagnosticată pozitiv cu virusul invizibil. Fostul „iepuraș” Playboy: „Am văzut moartea cu ochii”
Showbiz

Prima vedetă diagnosticată pozitiv cu virusul invizibil. Fostul „iepuraș” Playboy: „Am văzut moartea cu ochii”

Prima vedetă diagnosticată pozitiv

Prima vedetă diagnosticată pozitiv cu virusul invizibil. Roxana Marinescu, fosta vedetă Playboy, a trecut prin clipe groaznice, după ce a fost depistată virusul invizibil din China. Vedeta a spus care au fost  simptomele și ce a determinat-o să ceară ajutorul specialiștilor. Vedeta a ajuns la un spital de boli infecțioase, unde a fost testată pentru COVID-19, test care a ieșit pozitiv.

Prima vedetă diagnosticată pozitiv cu virusul invizibil. Mi-a fost frică de un atac de cord

„Sunt foarte mulți oameni care nu înțeleg gravitatea situației și foarte mulți care încă susțin că este un circ mediatic. Mulți mă întreabă dacă este o glumă. Ei nu cred că eu am așa ceva și nu cred, mai ales, că te poate lovi chiar pe tine. Eu nu credeam că voi lua așa ceva niciodată, a povestit Roxana Marinescu, live, pe pagina de Facebook a Oanei Turcu, potrivit VIVA!

„Am călătorit în perioada 16-20 martie în Grecia, cu soțul și cel mic. În momntul în care ne-am întors am stat destul de izolați. Am ieșit doar pentru strictul necesar, la cumpărături. Dar, era totul steril la noi în casă, având în vedere că soțul meu este medic. Nu s-a pus problema de așa ceva. Pe 3 aprilie, am început să simt o stare de oboseală acută, după care am avut un atac de panică în timp ce făceam sport. Am stat așa câteva zile, crezând că o să îmi treacă, iar pe data de 5 am chemat ambulanța.

Mi-a fost frică de un atac de cord. Nu m-am gândit nici măcar o clipă că voi fi testată de COVID, chiar dacă știam că am călătorit, nu m-am gândit că se va ajunge atât de departe. Cei de la ambulanță mi-au făcut fișa, respiram puțin greu și am auzit cum ziceau că voi fi transportată la spital. La ora 11 seara, am ajuns aici. M-au examinat și au constatat că sunt OK, plămânii funcționau bine, respirația era deja foarte bună. Mi-au și spus că nu am niciun simptom de coronavirus, dar că voi fi testată pentru că am călătorit.

După ce m-au adus acasă, a doua zi am sunat să aflăm rezultatul. M-au sunat ei pe data de 7 și m-au anunțat că testul a ieșit pozitiv. Am simțit că înnebunesc! Eram ferm convinsă că nu mi se poate întâmpla mie. Dar, în momentul în care ajungi aici vezi că situația stă diferit. Începi să vezi cu alți ochi totul, înțelegi gravitatea situației, realizezi că unele lucruri nu le-ai făcut tocmai corect’, a concis vedeta.