Social

Primăria Capitalei. Campania de combatere a căpușelor a ajuns la cel de-al patrulea tratament

Primăria Capitalei. Campania de combatere a căpușelor a ajuns la cel de-al patrulea tratament

Primăria Capitalei. Campania de combatere a căpușelor a ajuns la cel de-al patrulea tratament.

Campania de combatere a căpușelor a ajuns la cel de-al patrulea tratament. Primăria Municipiului București (PMB) aplică acest tratament prin intermediul Companiei Municipale Eco Igienizare

Pentru aplicarea tratamentelor se acţionează în intervalul 7.00 – 13.00, cu ajutorul echipamentelor mobile de tip atomizor (pompă mecanică). În București, echipele Companiei Municipale Eco Igienizare intervin în toate parcurile, pe spațiile verzi, dar și în zonele cu vegetație abundentă.

Căpușele vor fi combătute cu insecticidul MICROSIN, un produs avizat de Ministerul Sănătății pentru utilizarea la exterior, în zone rezidențiale si recreaționale, fără efecte adverse asupra mediului înconjurător și asupra organismului uman.

„Facem precizarea că toate tratamentele sunt realizate cu informarea prealabilă a tuturor autorităților interesate (Poliția Locală, Primării de sector), precum și a populației, cu 24 de ore înainte de realizarea tratamentelor, prin expunerea unor afișe avertizoare amplasate la vedere, în locațiile unde se va interveni”, se arată într-un comunicat PMB.

Reamintim că, pentru anul 2020,  Primăria Municipiului București a prevăzut 5 tratamente de combatere a căpușelor. Cel de-al patrulea tratament se derulează în perioada 17 august – sfârşitul lunii septembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *