Lifestyle

Primii 4 concurenți au plecat la „Ferma vedetelor”. Alina Pușcaș, de pe podium, direct la vaci

Primii 4 concurenți au plecat la „Ferma vedetelor”. Alina Pușcaș, de pe podium, direct la vaci

Primii 4 concurenți au plecat la „Ferma vedetelor”. Alina Pușcaș, de pe podium, direct la vaci.

Știrea că Pro TV pregătește un nou sezon al show-ului „Ferma Vedetelor” a devenit virală. Două echipe, 16 vedete concurente și un duel al echilibrului psihic combinat cu forța fizică, toate acestea se vor întâlni în noul show „Fermieri versus orăşeni”. Pentru al doilea an consecutiv, gazda emisiunii va fi Mihaela Rădulescu, alături de specialistul în supraviețuire Crisian Bozgan.

Astfel, cele două echipe formate din câte opt concurenți se vor înfrunta pentru marele premiu de 50.000 de euro și pentru titlul de fermierului anului. Primii patru concurenţi care au acceptat provocarea de la Pro TV sunt: Anna Lesko, Alina Puşcău, Octavian Ciovică şi Cezar Ouatu.

anna lesko pleaca in ferma

Anna Lesko

Anna își amintește vacanțele petrecute în curtea bunicilor, la țară. Acolo a învățat să gătească și să coasă. De asemenea, își exprimă creativitatea prin picturi extraordinare. Deși multă lume ar fi văzut-o în fruntea echipei urbane, este decisă să fie cea mai puternică săteancă din echipa ei.

Anna Lesko: ”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”

alina pușcău

Alina Pușcău

Alina a impresionat pe toată lumea cu o carieră în care a dovedit că poate îmbina moda cu muzica și actoria. La doar 16 ani câștiga unul dintre cele mai importante concursuri de modă existente. Alina primea din partea lui Jean Paul Gaultier un compliment pe care nu-l va uita niciodată: că este atât de frumoasă, că nu ar putea pierde. În Fermă, vrea să le arate tuturor că nu o recomandă doar frumusețea, ci toate aptitudinile pe care le-a dezvoltat de-a lungul anilor.

Alina Pușcău: ”Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură.”

Octavian Ciovică

Octavian Ciovică

Octavian Ciovică, cunoscutul pilot de raliuri a fost mereu în fruntea clasamentelor. Ambițios și muncitor, își dorește mereu să ducă lucrurile la următorul nivel. Planurile lui pentru acest an sunt clare: să câștige Ferma, ca sătean, și să își obțină certificatul de pilot de linie.

Octavian Ciovică: ”Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma.”

cezar ouatu

Cezar Ouatu

Cezar și-a început cariera la 19 ani, după ce a studiat toată copilăria pentru a fi un celebru pianist. Cel de-al doilea orășean prezentat a aflat despre cât de dure sunt provocările fermei de la prietenii lui. Cezar este decis să fie cel mai puternic competitor pentru a ajunge cât mai departe.

Cezar Ouatu: ”Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele. Mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini.”

Dacă se vor descurca în competiție, așa cum speră, sau dacă primele provocări vor fi mai intense decât se așteaptă, vom afla în următorul sezon Ferma.