Actual Showbiz

Primul manager de teatru, demis abuziv de Nicușor Dan, a câștigat procesul. Primăria Capitalei trebuie să-l repună în drepturi

Primul manager de teatru, demis abuziv de Nicușor Dan, a câștigat procesul. Primăria Capitalei trebuie să-l repună în drepturi

Adrian Găzdaru, managerul Teatrului Excelsior  a câștigat, într-o primă etapă, procesul cu Nicușor Dan. Anunțul a fost făcut de un al director de teatru demis abuziv, Marinela Țepuș, fosta directoare a Teatrului Nottara.

Primul manager de teatru, demis abuziv de Nicușor Dan, a câștigat procesul. PMB trebuie să-l repună în drepturi pe Adrian Găzdaru

„Știre trecută sub tăcere: Pe 10 ianuarie 2023, unul dintre managerii bucureșteni de teatru, demiși abuziv în urma evaluărilor ilegale, care-și caută dreptatea în justiție, a câștigat, într-o primă etapă! Tribunalul București Secția a II-a Contencios Administrativ și Fiscal „dispune suspendarea executării actului adminstrativ reprezentat de Dispoziția nr. 856/26.04.2022” (aceea prin care managerul Teatrului Excelsior a fost demis, ca urmare a notei obținute la evaluarea de final de mandat)”, scrie Marinela Țepușă pe pagina sa de Facebook.

PMB tace!

Dl primar general tace!

Dna Fedorca, directoarea executivă a culturii PMB-iste, tace!, a mai adăugat Țepeș.

”Normal, caută propria soluție de a NU pune în aplicare hotărârea judecătorească! Greu de presupus că vor (și) reuși, fără a încălca, din nou, legea! Dreptatea iese la iveală! Felicitări, Adrian Găzdaru! Felicitări justiției! Felicitări Casei de avocatură Winzer și Asociații!

Din păcate, nimic semnificativ nu se va întâmpla până când nu vor fi obligați să plătească daunele și cheltuielile de judecată acei membri ai comisiilor de evaluare care acceptă compromisuri odioase (în special colegii de breaslă numiți… „specialiști”), precum și organizatorul de drept al unor asemenea evaluări măsluite (în cazul de față, directoarea executivă a Direcției Cultură, Învățământ, Turism din PMB)”, a scris Marinela Țepuș pe Facebook.

În luna aprilie 2022, Primăria Municipiului București anunța că a încheiat evaluările managerilor instituțiilor de cultură. În urma acestor evaluări, Marinela Țepuș, directoarea Teatrului Nottara a fost demisă, George Ivașcu, managerul Teatrului Metropolis deși a avut o notă foarte bună la evaluare, s-a simțit umilit de primarul general și și-a dat demisia.