Social

Primul Spital ONLINE din Capitală! Dr. Adina Alberts. „Fără cozi, fără așteptare!”

Primul Spital ONLINE din Capitală! Dr. Adina Alberts. „Fără cozi, fără așteptare!” Celebrul doctor a vorbit pe pagina sa de Facebook despre detaliile proiectului său.

Adina Alberts vrea să deschidă primul Spital Online în Capitală, care să eficientizeze procedurile medicale. Printre altele, medicul intenționează ca să ofere „toate serviciile gratuite pentru persoanele de peste 65 de ani”.

Primul spital online din Europa

„SPITAL ONLINE ÎN CAPITALĂ, care oferă următoarele servicii de sănătate:
– consultații online în următoarele specialități medicale și chirurgicale, cu linii de gardă non-stop
Cardiologie, Medicină Internă, Pneumologie, Diabet și Boli de Nutriție, Pediatrie, Dermatologie, Chirurgie Plastică, ORL, Reumatologie, Obstetrică-Ginecologie, Boli Infecțioase, Ortopedie, Neurologie, Endocrinologie, Psihiatrie;
– recoltări analize la domiciliu;
– laborator mobil;
– imagistică mobilă;
– monitorizări telemedicale;
– ambulanțe pentru urgențe;
– colaborare cu unitățile de primiri urgențe din toate marile spitale bucureștene;
– TOATE SERVICIILE GRATUITE pentru persoanele cu vârstă peste 65 de ani!

Nu-i așa că un astfel de spital ar reprezenta idealul absolut pentru sănătatea noastră, a tuturor?! Am demarat deja procedurile necesare pentru implementarea primului spital ONLINE de acest gen, în București, în cel mai scurt timp.

Fără cozi, fără așteptare, fără timp irosit, fără deplasare, fără riscuri, acces la cei mai buni specialiști din țară sau din străinătate, rapid, la un click distanță! Ce părere aveți? Lipsește ceva? Apreciez orice propunere constructivă pentru care vă mulțumesc anticipat! #SanatateaTAPrioritateaMEA”, a fost mesajul Adinei Alberts.