Actual Showbiz

Prințesa Beatrice le-a permis lui Harry și Meghan să filmeze în interiorul căsuței regine

Prințesa Beatrice le-a permis lui Harry și Meghan să filmeze în interiorul căsuței regine

Prințesa Beatrice le-a dat prințului Harry și lui Meghan Markle permisiunea de a filma în interiorul căsuței private a reginei, potrivit unor noi informații. Noul documentar controversat al cuplului din Sussex, Harry & Meghan, difuzat de Netflix, conține imagini cu ei în interiorul Y Bwthyn Bach, o casă de tip wendy de dimensiuni mari, situată în apropiere de Royal Lodge, în Windsor Great Park.

Prințesa Beatrice „le-a permis” lui Harry și Meghan să filmeze în interiorul căsuței regine

Inițial i-a fost dăruită, de către poporul Țării Galilor, în 1932, prințesei Elisabeta. Beatrice, care are vârsta de 34 de ani, a primit custodia cabanei de la Majestatea Sa în 2010.

Fiind prietenă apropiată cu Harry și Meghan, tânăra „le-a dat voie [soților Sussex] să introducă camerele și echipa de filmare înăuntru”, potrivit Daily Mail.

Nu se știe când ar fi avut loc filmările.

În documentar, Harry și Meghan au fost auziți, de asemenea, plângându-se de timpul petrecut în Nottingham Cottage, o casă din incinta Palatului Kensington în care s-au mutat după nunta lor regală din 2018.

Cei doi au susținut că imobilul – care fusese anterior casa prințului William și a prințesei Kate – era atât de mic încât Oprah Winfrey a rămas șocată când a venit în vizită.

„În ceea ce-i privește pe oameni, noi trăiam într-un palat. [Când, de fapt] locuiam într-o căsuță de pe teritoriul palatului”, spune Harry.

„Palatul Kensington sună foarte regal, bineînțeles, doar are „palat” în nume. Însa Nottingham Cottage era doar o casă mică”, explică Meghan.

Harry adaugă: „Totul era foarte mic, și ușor înclinat, cu tavane joase”.

În ciuda faptului că știa că fratele său fusese rezidentul anterior, Harry a adăugat în glumă: „Oricine a locuit acolo înainte trebuie să fi fost mic!”.

Meghan a mai spus că soțul ei se lovea constant la cap „pentru că este foarte înalt”.

Ea adaugă: „A fost un capitol din viața noastră în care nu cred că cineva putea să-și imagineze cum arătau, de fapt, culisele”.