Diverse International

Prințesa Martha Louise a Norvegiei ar putea să-și piardă titlul regal în urma căsătoriei cu șamanul Durek Verrett 

Prințesa Martha Louise a Norvegiei ar putea să-și piardă titlul regal în urma căsătoriei cu șamanul Durek Verrett 
tatler.com

„Este o ciocnire de civilizaţii, o ciocnire culturală pentru mulţi”.

Prințesa Martha Louise poate fi nevoită să renunţe la titlu, dacă se căsătoreşte cu Șamanul Durek Verrett, cu care se iubeşte, întrucât o nuntă regală care aduce multiculturalismul lumii la palat este gata să declanşeze un cutremur.

Regele Harald și Prințul Haakon, în impas

Potrivit analiştilor, regele Harald al Norvegiei şi moştenitorul tronului, prinţul Haakon se află într-un mare impas din acest punct de vedere, întrucât căsătoria Marthei Louise cu șamanul Durek Verrett  pun în pericol „supraviețuirea” Coroanei Norvegiei.

FOTO b1tv.ro/ ziare.com

Prinţesa Martha Louise, sora moştenitorului tronului Haakon și fiica Regelui Harald al Norvegiei, este pe cale să se căsătorească cu șamanul Durek Verrett, iar potrivit sondajelor de opinie consensul pentru coroana norvegiană scade cu 17% (potrivit The Local), într-un timp scurt, mai exact din iunie anul trecut, când cei doi viitori soţi s-au logodit.

Prinţesa Martha Louise a publicat pe reţelele de socializare o postare în care scria: „Sunt atât de fericită să anunţ că sunt logodită cu Shaman Durek”.

Regele Harald, despre relația Marthei Louise cu șamanul Durek

Referitor la această relație, bătrânul rege Harald, în vârstă de 85 de ani, a declarat: „Este o ciocnire de civilizaţii, o ciocnire culturală pentru mulţi”.

De asemenea, Regele Harald l-a întâmpinat cu afecţiune şi pe Durek, fiul unei mame cu rădăcini în Indiile de Vest, şi pe tatăl său din Haiti.

FOTO people.com

Cu toate că șamanul nu a fost niciodată tandru în ultimii ani cu familia regală, acum susţine că a „construit de-a lungul timpului o relaţie adorabilă cu familia miresei”. Durek nu a ezitat să-i arate cu degetul pe norvegieni, spunând că, în cele din urmă, „nu acceptă o căsătorie în stil Bridgerton”.

Relația Martha Louise- Durek comparată cu relația Harry-Meghan

Când vine vorba de căsătoria lui Durek cu Prințesa Norvegiei, lumea se gândeşte la relaţia lui Harry şi Meghan la Windsor şi la interviul ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey, în care acuzau familia regală de rasism, iar în cele din urmă acuzau instituţia că nu acceptă deschiderea.

Iar în acest context, pentru revista Britain’s Town and Country, Durek a declarat: „Este puţin dificil pentru oameni să vadă ceva nou, să evolueze din zona lor de confort”.

Cum este văzută “intrarea” în familia regală a lui Durek

Supuşii regelui Harald sunt nemulţumiţi nu de culoarea pielii logodnicului prinţesei, care este acum al patrulea în linia de succesiune la tron ​​şi mulţi speră să renunţe la titlu, ci tocmai de declaraţiile făcute de acesta de-a lungul timpului.

Zilele trecute, fratele Marthei Louise, Prinţul Haakon, a precizat, în câteva declaraţii scurte, că nu este exclus ca sora lui să fie nevoită să renunţe (sau să-şi piardă) coroana de prinţesă, ca urmare a căsătoriei cu Durek, citează zf.ro.