Actual Diverse

Prințul Harry a primit toată dragostea tatălui și fratelui său în zilele petrecute la funerariile Reginei

Prințul Harry a primit toată dragostea tatălui și fratelui său în zilele petrecute la funerariile Reginei

Harry și William au părut să lase deoparte dușmănia dintre ei în timp ce au venit împreună pentru a deplânge pierderea bunicii sale, regina.

După ce și-a sărbătorit ziua de naștere cu familia, prințul Harry a primit din partea tatălui, regele, permisiunea să îmbrace haina militară când merge la catafalcul reginei Elisabeta, alături de ceilalți șapte nepoți.

William spune că „nu a uitat” de ziua de naștere a lui Harry

Prințul Harry și-a sărbătorit ziua de naștere, când a împlinit 38 de ani, în timpul acestei perioade dificile.

Așa cum a consemnat presa britanică, aflată mereu cu ochii pe familia regală, prinții Harry și William au părut să lase deoparte dușmănia dintre ei. Au venit împreună pentru a deplânge pierderea bunicii lor, au vorbit în public, atât ei cât și soțiile lor, Kate și Meghan.

William chiar a declarat mulțimii strânse în fața palatului, când a întrebat, că nu a uitat de ziua de naștere a fratelui său Harry, pe care au sărbătorit-o, în privat.

„Este ziua lui de naștere astăzi – aveți perfectă dreptate că este”, a spus el unuia dintre ei.

Când a fost întrebat dacă a uitat de ea, el a râs: „Nu, nu am uitat”.

S-a aflat că William și Harry au luat cina împreună după ce au primit sicriul reginei la Palatul Buckingham, marți seară. Au apărut rapoarte care susțin că frații, împreună cu Meghan și Kate, s-au așezat la o masă în familie.

Prințul Harry a purtat sâmbătă uniforma sa militară

Ducele de Sussex a primit permisiunea specială de a îmbrăca hainele sale militare pentru un priveghi organizat de nepoții Majestății Sale la Westminster Hall.

Cei opt nepoți ai reginei, printre care se numără Harry și fratele său, prințul William, au stat sâmbătă seara în tăcere timp de 15 minute alături de sicriul Majestății Sale, în cadrul unui priveghi.

Se pare că oficialii palatului au intervenit după ce s-a aflat că unchiul căzut în dizgrație, prințul Andrew, care de asemenea nu mai este un membru al familiei regale în activitate, a primit permisiunea specială de a purta uniforma la un priveghi lângă sicriul reginei la care au participat vineri cei patru copii ai acesteia, în ciuda faptului că i s-a interzis participarea la evenimentele ceremoniale anterioare.