Actual International

Zi de naștere sumbră. Prințul Harry își marchează cea de-a 38-a aniversare în doliu. Și totuși a primit cel mai frumos cadou

Zi de naștere sumbră. Prințul Harry își marchează cea de-a 38-a aniversare în doliu. Și totuși a primit cel mai frumos cadou

Prințul Harry își marchează cea de-a 38-a aniversare în doliu. Ducele de Sussex este de așteptat să petreacă ziua în privat după ce el și Meghan s-au alăturat familiei regale de rang înalt pentru un serviciu emoționant. Despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Zi de naștere sumbră. Prințul Harry își marchează cea de-a 38-a aniversare în doliu. Și totuși a primit cel mai frumos cadou

Prințul Harry marchează astăzi împlinirea vârstei de 38 de ani, în timp ce continuă să deplângă moartea bunicii sale, regina Elisabeta, tristul eveniment istoric care a avut loc în urmă cu o săptămână.

Ducele de Sussex, care locuiește acum în conacul său de 14 milioane de dolari din California, după ce s-a retras anul trecut de la îndatoririle regale, se află în prezent în Marea Britanie, deși trebuia să fie, de fapt, la un turneu în Europa.

În loc să se întoarcă în SUA de ziua sa de naștere pentru a se reîntâlni cu copiii săi, Archie și Lilibet, el și Meghan Markle se află în prezent în Marea Britanie, unde sunt în continuare, în doliu, după moartea reginei.

Ieri, ducele a părut copleșit de emoție în timp ce a onorat-o pe regină la emoționanta slujbă de adormire, desfășurată în cadrul Westminster Hall.

Nu se știe deocamdată cum își vor petrece Ducele și Ducesa ziua, care este deosebit de importantă pentru ei. Pare puțin probabil că o va petrece în familie, Kate și William urmând să călătorească în Norfolk pentru a vedea omagiile florale aduse Reginei, în timp ce Regele va merge în GlouceCel, scrie Daily Mail.

Ar putea mânca o pizza de ziua lui

Prințul Harry și-ar putea sărbători ziua de naștere cu pizza alături de Meghan, Kate și William, a spus un expert, pentru The Mirror.
Este o zi dulce-amară pentru prințul Harry astăzi, când își sărbătorește cea de-a 38-a aniversare – la doar câteva zile după moartea tristă a bunicii sale iubite, regina, și la o zi după o procesiune emoționantă, când a văzut sicriul ei dus de la Palatul Buckingham la Westminster Hall.

Cel mai frumos cadou

Totuși, cel mai frumos cadou și l-a făcut singur. Este vorba despre împăcarea cu fratele mai mare, William. Poate că bunica din lumea nevăzută a făcut ca această împăcare să aibă loc tocmai acum, prin plecarea ei, în lumea de dincolo.

Nu se cunosc motivele exacte ale despărțirii frățești, presa nu a putut decât să facă diferite supoziții, pornind de la o serie de teorii ale conspirației. Adevărul îl știu doar ei. Noi, ca privitori, nu putem decât să constatăm fețele lor urmărind imaginile foto sau televizate.

Înainte. Despartirea și supărarea a creat o adevarată prăpastie între cei doi. Foto: stiridinlume

Nu au mai fost văzuți împreună din 2020

Este prima apariție publică a celor doi frați, alături de soțiile lor, în ultimii doi ani, și vine într-un moment important și dificil pentru Familia Regală, în care trebuie să dovedească unitate, dar și mai multă responsabilitate publică.

William ar fi cel care a propus apariția publică în fața britanicilor în aceste momente, informează media, AP.

Odată cu urcarea pe tronul Marii Britanii a Regelui Charles al III-lea, cuplul princiar format din William și Kate capătă mai multă relevanță în configurația monarhică, Prințul William fiind următorul în linia de succesiune.

După. Împreună, toți patru, după împăcare. Foto: Insider

Relația dintre cei doi frați s-a schimbat, odată cu renunțarea lui Harry, Duce de Sussex, la prerogativele regale și mutarea alături de soție în SUA, în anul 2020. De aceea, apariția publică a celor doi surprinde și, potrivit unor analiști, deschide calea unei reconcilieri, în contextul în care îndatoririle publice ale prințului William cresc și va avea nevoie de ajutor.

„Cu siguranță, William și Catherine, în calitate de noi prinț și prințesă de Wales, vor fi și mai mult în centrul atenției presei”, a declarat Joe Little, editorul-șef al revistei Majesty. „Până joi, a existat o anumită distanță între el și tron. Acea distanță a fost eliminată acum„.

Prin urmare, cel mai frumos cadou l-a primit prințul Harry de la bunica sa: împăcarea cu fratele lui și reintegrarea în familia regală, acolo unde îi este de altfel și locul.

Foto: arhiva