Actual International

Prințul Harry și Meghan pot fi aruncați în „sălbăticie” dacă viitoarea carte va fi un „atac total împotriva Familiei Regale”

Prințul Harry și Meghan pot fi aruncați în „sălbăticie” dacă viitoarea carte va fi un „atac total împotriva Familiei Regale”
Arhiva infoactual.ro

”Dacă autobiografia este atât de rea precum îmi imaginez că va fi, Harry și Meghan trebuie să se aștepte la ce e mai rău”.

În cazul în care viitoarea carte a Ducelui de Sussex va fi un „atac total împotriva Familiei Regale”, Prințul Harry și Meghan Markle au fost avertizați că își pot pierde titlurile regale.

Prințul Harry și Meghan Markle , la un pas de a pierde titlurile regale

Cu toate că Ducele și Ducesa de Sussex au reușit să-și păstreze titlurile de regale, acum cei doi sunt la un pas de a pierde a le pierde, iar decizia o va lua chiar Regele Charles al III-lea.

Până în prezent au apărut o serie de informații tulburătoare cu privire la conținutul cărții autobiografice a lui Harry, volum ce urmează să fie lansat în data de 10 ianuarie 2023 și care, cu siguranță, va adânci prăpastia între Harry şi familia sa regală.

Autobiografia lui Harry, “Spare”, a îngrozit Casa Regală

Reprezentanții coroanei britanice se tem de faptul că ar putea avea loc consecințe serioase, de îndată ce cartea Prințului Harry va fi lansată în Marea Britanie. Și asta, după ce sursele apropiate cuplului ar fi aflat că, printre rândurile volumului, Prințul Harry ar fi atacat monarhia britanică.

În autobiografia sa intitulată „Spare” (Rezerva), Prințul Harry ar fi dat detalii explicite din culisele familiei regale britanice, încă de la moartea regretatei sale mame, Prințesa Diana, potrivit surselor de la Palatului Buckingham.

După apariția cărții “Spare”, cuplul britanic vor putea pierde totul

Potrivit biografului Tom Bowes, Regele Charles ar putea recurge la măsuri drastice, după lansarea cărții autobiografice a Prințului Harry, precum retragerea titlului său de duce de Sussex, și cel de ducesă al soției sale, Meghan Markle, fosta actriță.

Astfel, Tom Bowes a precizat următoarele: „Cartea e mult mai rea decât cred oameni. Cartea va fi definitorie. Bănuiesc că Regele Charles a primit avertismente că lucrurile nu vor decurge plăcut după lansarea autobiografiei lui Harry. Tot ce poate face regele este să nu ofere titluri regale nepoților Archie și Lilibet. Mai mult, el mai poate și să retragă titlurile regale și lui Harry și Meghan, dar acest lucru este destul de extrem”.

Harry și Meghan trebuie să se aștepte la ce e mai rău

Biograful Tom Bower a declarat: „Nu știu ce altceva se poate întâmpla. Dacă autobiografia este atât de rea precum îmi imaginez că va fi, Harry și Meghan trebuie să se aștepte la ce e mai rău”.

Iar susținătorul familiei regale, Nile Gardiner, a precizat că Harry și Meghan vor fi aruncați în „sălbăticie” și își vor pierde titlurile regale dacă acesta este un nou atac total împotriva Familiei Regale.

Această carte este ca o „grenadă aruncată în Palatul Buckingham”, iar impactul va fi „catastrofal”, citează evz.ro.