Info Actual

Info Actual > Showbiz > Printul Harry, transformat de o boala sinistra: “Viata i-a fost data peste cap”
Showbiz

Printul Harry, transformat de o boala sinistra: “Viata i-a fost data peste cap”

Printul Harry, transformat de o boala sinistra:

Printul Harry, transformat de o boala sinistra! Presa din Marea Britanie a oferit dezvaluiri incredibile despre viata Ducelui de Sussex.

Ducele de Sussex ar fi in depresie. Jurnaliștii din Marea Britanie au dezvăluit că Prințul Harry le-a mărturisit apropiaților săi că îi lipsește armata, dar și că viața i s-a schimbat de când a decis să renunțe la îndatoriile regale.

The Telegraph a notat faptul că Ducele de Sussex se plânge de faptul că îi lipsește camaderia. Prințul Harry a petrecut mulți ani în armată fiind cunoscut drept „Căpitanul Țării Galilor”. Acesta a efectuat și două misiuni în Afghanistan de-a lungul timpului.

„Le-a spus prietenilor că încă nu-i vine să creadă că s-a întâmplat asta. Nu-i vine să creadă că viața i-a fost dată peste cap. El era fericit atunci când făcea parte din armată, apoi a cunoscut-o pe Meghan, actuala sa soție, și lucrurile s-au schimbat pentru el. Desigur, prințul Harry nu o acuză pe Meghan de această schimbare și se simte mai protejat acum decât atunci când se afla în uniformă”, au scris jurnaliștii britanici.

Harry a fost desemnat căpitan general al Marinei Regale în 2017, preluând funcția de la bunicul său, prințul Filip.