Info Actual

Info Actual > Showbiz > Prințul William, luat în vizor de presa britanică. Unde a fost surprins moștenitorul
Showbiz

Prințul William, luat în vizor de presa britanică. Unde a fost surprins moștenitorul

Prințul William, luat în vizor de presa britanică. Unde a fost surprins moștenitorul

Prințul William, luat în vizor de presa britanică. Unde a fost surprins moștenitorul tronului? Nu mai este un secret, acum toată lumea știe.

Prințul William, Duce de Cambridge, primul fiu al lui Charles, Prinț de Wales și al Dianei, Prințesă de Wales, face acte caritabile. Recent, nepotul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a făcut trei vizite secrete într-un centru pentru persoanele fără adăpost din Londra chiar înainte de Crăciun.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, a vizitat prima dată The Passage, alături de mama sa, Diana, prințesa de Wales, în anul 1993, pe când era doar un copil.

În timpul vizitelor sale din decembrie, Prințul William a lucrat alături de o echipă de voluntari pentru a pregăti mese calde pentru cei care au fost mutați de pe străzi și în cazarea de urgență.

Activitățile caritabile l-au “marcat profund”

Prințul William, tată a trei copii, a mărturisit că de-a lungul anilor, activitățile caritabile l-au “marcat profund”.

William a vizitat și Centrul de Resurse al organizației de caritate din Westminster, unde a pregătit și a servit mese.

De asemenea, a petrecut timp la două proiecte rezidențiale – Passage House Assessment Center din Pimlico și Montfort House din Bethnal Green, care se adresează clienților cu nevoi complexe – unde a pregătit mâncare și a discutat cu locuitorii, citează Daily Mail.