Info Actual > Showbiz > Pro TV are un nou doctor în grilă! Bilic va avea o nouă emisiune. Când începe?
Showbiz

Pro TV are un nou doctor în grilă! Bilic va avea o nouă emisiune. Când începe?

Pro TV are un nou doctor în grilă! Bilic va avea o nouă emisiune. Când începe?

După plecarea Oanei Cuzino, Pro TV are un nou doctor în grilă. Este vorba despre Mihaela Bilic, care a mai prezentat la același post de televiziune emisiunea Arena Bucătarilor.

Veste bună pentru fanii medicului Mihaelei Bilic. Renumitul medic nutriționist va putea fi văzută, în curând, într-o altă producţia marca Pro TV.

Doctor de bine, emisiune difuzată în fiecare dimineaţă

Noua producţie se va numi Doctor de bine şi va fi programată – cum era şi emisiunea „Ce se întâmplă, doctore”, cu Oana Cuzino. Emisiunea va fi difuzată în fiecare dimineaţă, la Ştirile Pro TV.

Reamintim că Oana Cuzino a plecat de Pro TV în această vară, după aproape 20 de ani la postul de televiziune, potrivit Paginademedia.ro.

Mihaela Bilic a prezentat timp de cinci ani emisiunea „Arena Bucătarilor”. La începutul lunii februarie, ea a anunţat că încetează colaborarea cu postul TV menționat mai sus.

Mihaela Bilic s-a implicat într-un proiect online

De asemenea, Mihaela Bilic s-a implicat într-un proiect online al unui lanț  de supermarketuri si magazine de proximitate din România la începutul anului, alături de vloggerul Bogdan Techeş. Cei doi le-au explicat copiilor, într-o serie de clipuri video, cum să îşi formeze un stil de viaţă sănătos.

Bilic a mai prezentat şi emisiunea „Sănătate şi nutriţie” la Gold FM.