Info Actual > Diverse > Probleme în Kabul. Florin Cîţu: O singură persoană a ajuns la aeronavă, restul…
Diverse

Probleme în Kabul. Florin Cîţu: O singură persoană a ajuns la aeronavă, restul…

Probleme în Kabul. Florin Cîţu: O singură persoană a ajuns la aeronavă, restul...

România a trimis o aeronava în Kabul pentru a-i recupera pe românii care vor să plece din Afghanistan. Premierul României a anunțat că avionul a ajuns în Kabul, însă o singură persoană a ajuns la aeronavă. 14 persoane nu au reușit să ajungă la aeroport. Acesta a mai menționat că se caută în prezent soluţii pentru ca şi ceilalţi români să ajungă pe aeroport.

Avionul românesc care transportă români din Kabul se va întoarce în această ţară pentru a-i recupera şi pe alţii care vor să plece din Afghanistan. Şeful guvernului, Florin Cîțu, a menţionat că se caută în prezent soluţii pentru ca şi ceilalţi români să ajungă pe aeroportul din capitala afgană.

„Aeronava a ajuns în Kabul. O singură persoană a ajuns la aeronavă, s-a întors aeronava la Islamabad, 14 persoane nu ajunseseră. Se întoarce înapoi în Kabul să îi ia şi pe ceilalţi. Vom încerca să vedem cum îi aducem la aeroport. Aeronava a rămas în Islamabad şi se va întoarce după celelalte persoane. Avem cereri şi de la alte ţări”, a precizat Florin Cîţu, potrivit RRA.

Reamintim că aeronava românească se află acum la Islamabad, în Pakistan, după ce a reuşit să recupereze din Kabul un singur cetăţean român, ne-a transmis reporterul Andrei Şerban.