Info Actual

Info Actual > Showbiz > Profeția lui Carmen Harra. Ce se întâmplă cu românii după 15 mai?
Showbiz

Profeția lui Carmen Harra. Ce se întâmplă cu românii după 15 mai?

Profeția lui Carmen Harra. Ce se întâmplă cu românii după 15 mai?

Profeția lui Carmen Harra. Ce se întâmplă cu românii după 15 mai? E cea mai cunoscută prezicătoare de la noi, deși face naveta între România și SUA, țara în care locuiește în prezent. Carmen Harra, căci despre ea este vorba a prezis pandemia de coronavirus, în toamna anului 2019.

„Trebuie ceva să ni se întâmple ca să ne trezească, ceva la nivel global, ca să ne unească. Noi suntem la nivelul de haos colectiv, la nivel mental, deci, ca noi să facem un pas înainte, trebuie să ne unim colectiv, o gândire unitară, pentru binele global.

O să ajungem la o extremă, la o barieră, la ceva ce nu putem sa vedem ceva mai rău de atât… Am ajuns la o cumpăna. Nu văd un război cu arme de foc, cu bombă. Vom supraviețui, dar vom trece printr-un șoc cumplit, printr-o perioadă de zbucium, vor fi pierderi de vieți. Voi, românii, sunteți mai bine decât alte țări din Europa, mai puțin afectați, sunteți protejați“, avertiza Carmen Harra într-un interviu.

Recent, prezicătoarea a făcut noi dezvăluiri cu privire la ieșirea românilor din carantină. Profeția lui Carmen Harra este una pozitivă și aduce multă speranță urmăritorilor săi.

„Stați liniștiți! Lucrurile se vor soluționa și vom ieși și din această situație“, este mesajul aducător de pace, transmis de prezicătoarea Carmen Harra, pentru prietenii virtuali din România.