Info Actual

Info Actual > Politică > Profeție cutremurătoare pentru Donald Trump. „Va suferi traume la nivelul creierului”
Politică

Profeție cutremurătoare pentru Donald Trump. „Va suferi traume la nivelul creierului”

Profeție cutremurătoare pentru Donald Trump. „Va suferi traume la nivelul creierului”

Profeție cutremurătoare pentru Donald Trump. Anul trecut a fost plin de surprize neplăcute pentru toată lumea și mulți sperau că anul 2021 va fi altfel, însă lucrurile nu stau chiar așa. Americanii se confruntă în aceste clipe cu o problemă majoră generată de actualul președinte în funcție, Donald Trump. Oare când se vor termina toate aceste probleme?

 

Cea care a prevăzut următoarea perioadă a fost Baba Vanga, care a făcut o serie de preziceri interesante și pentru 2021.

După ce a spus că în anul 2020 Donald Trump se va confrunta cu câteva probleme de sănătate, mulți au spus că profeția s-a adeverit pentru că președintele în exercițiu a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Profeție pentru Donald Trump. Va suferi de o boală misterioasăa suferi de o boală misterioasă

Și pentru acest an Baba Vanga a venit cu mai multe profeții, destul de îngrijorătoare și devastatoare. Printre acestea, se află și detalii despre Donald Trump.

„Va suferi traume la nivelul creierului”

Adepții clarvăzătoarei au anunțat că au descifrat profeția conformă căreia “Donald Trump va suferi de o boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului”.

După cum se știe, Baba Vanga nu și-a notat niciodată previziunile. Ea vorbea și alții scriau sau înregistrau, așa, la grămadă, fără o schemă anume. De aceea, după moartea bătrânei, în 1996, periodic apar profeții necunoscute anterior, notează dcnews.ro.

Reamintim că America s-a confruntat în urmă cu câteva ore cu un atac asupra democrației, conform viitorului președinte SUA.

Joe Biden a acuzat „asaltul fără precedent asupra democrației” acuzându-l în termen duri pe Donald Trump.

„La ora asta democrația noastră este sub un asalt fără precedent. Cum nu a mai fost văzut în timpurile nosatre. Un asalt asupra Capitolului, a oamenilor care ne reprezintă, asupra oamenilor din serviciul public, un asalt la statul de drept, la regulile democratice ale Americii. Scenele nu reflectă adevărata Americă, nu ne reprezintă, este dezordine, e haos și trebuie să se termine, acum!

Cuvintele unui președinte pot inspira, dar și mai rău, pot să instige. Îi cer lui Trump să meargă la televizor, să își respecte jurământul, și să pună capăt haosului. Acestea nu sunt proteste, este insurecție. Lumea se uită la noi. Trebuie să restaurăm democrația. Americanii sunt decenți, respectuoși, toleranți. Așa suntem noi. Certificarea rezultatului trebuia să fie o procedură simplă care face parte din democrația americană. Dar vedem astăzi că democrația este fragilă. Gândiți-vă la copiii noștri care se uită la televizor și văd asta. Întreaga lume se uită la noi”, a conchis Biden.