Info Actual > Diverse > Profeţie neagră despre viitor făcută de o personalitate celebră: „Să ne ferească Dumnezeu pentru ce vine!”
Diverse

Profeţie neagră despre viitor făcută de o personalitate celebră: „Să ne ferească Dumnezeu pentru ce vine!”

Profeţie neagră despre viitor făcută de o personalitate celebră: „Să ne ferească Dumnezeu pentru ce vine!”

Profeţie neagră despre viitor făcută de un miliardar. Nu este vorba despre viitorul omenirii de pe pământ, ci de viitorul tenisului românesc. O personalitate celebră a făcut o profeție neagră despre generația următoare.

Țiriac: „Să ne ferească Dumnezeu pentru ce vine”

„Simona Halep lovește mingea mai bine ca niciodată”, a declarat Ion Ţiriac, care a adăugat că nu înţelege totuşi cum românca reuşeşte această performanţă: “Să joci 20 de meciuri în 2 ani, nu îmi dau seama cum!”

Celebrul om de afaceri a completat ulterior că Halep lansează acum mingea mai de sus, dar a mai precizat și că australianca Ashleigh Barty, numărul 1 mondial, sare cu zece centimetri mai mult decât Simona Halep, deși au înălțime comparabilă, notează Libertatea.

Cât despre viitorul tenisului feminin românesc, după actuala generaţie, Ion Ţiriac nu este deloc încrezător.

Țiriac: “Să ne ferească Dumnezeu pentru ce vine după fetele astea! Sahara…”

Ion Tiriac a vorbit despre sacrificiile pe care le fac sportivii. Omul de afaceri român este în continuare nemulţumit de nivelul la care s-a ajuns cu premiile în tenisul internaţional.

„Fetele care ajung să fie eliminate în primul tur la New York (US Open – n.red.) iau 77.000 de dolari. Eu în 68-69 eram numărul nouă în lume, ajunsesem în sferturi la Roland Garros și câștigasem 17 turnee mai mici. Am câștigat atunci 5.000 de dolari.

Cu asta ne batem noi acum. Aș da 10.000 de dolari în primul tur pentru cei eliminați, să acopere cheltuielile și biletul de avion.

«Dar noi ne sacrificăm viața», spun ei. Ia să lucrezi o lună la mină la Lupeni sau la Steagul Roșu, așa cum făceam eu la 16 ani”, a declarat Ion Ţiriac.