Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Profetii apocaliptice despre Romania! Nostradamus si Baba Vanga: „Se va narui”
Ezoteric

Profetii apocaliptice despre Romania! Nostradamus si Baba Vanga: „Se va narui”

Profetii apocaliptice despre Romania! Nostradamus si Baba Vanga au avut previziuni asemanatoare in ceea ce priveste viitorul tarii noastre. Iata ce au anuntat cei doi vizionari!

Baba Vanga: “Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor”

„Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui.

El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui

El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”, a spus aceasta.

Profetii apocaliptice despre Romania! 

Nostradamus a precizat ca se vor crea premisele favorabile renasterii constiinti spirituale si ca omenirea este impacata si dispusa sa traiasca in pace si armonie.

Potrivit Kftele, Nostradamus a prezis ca cel de-al Treilea Razboi Mondia a inceput inca din 2015 si va dura pana in 2023. Cauza razboiului, potrivit acestuia, va fi fanatismul religios. Iar ultimele atacuri care au avut loc în ulimii patru ani ne duc cu gandul in acea directie.

Pana in 2023 lucrurile stau si mai dramatic! Aproximativ 1/3 din populatia lumii va pieri, iar unele tari vor fi mult mai afectate decat altele.