Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Profită! Eveniment ASTROLOGIC unic într-o viață de om. Luna Nouă anunță schimbări
Ezoteric

Profită! Eveniment ASTROLOGIC unic într-o viață de om. Luna Nouă anunță schimbări

Profită! Eveniment ASTROLOGIC unic într-o viață de om. Luna Nouă anunță schimbări

Profită! Eveniment astrologic unic într-o viață de om. Luna Nouă anunță schimbări majore. Urmează un eveniment astronomic unic. Luna Nouă în vărsător, din  24 ianuarie 2021, este marcat de un eveniment astrologic unic într-o viață de om:  primesti exact ce meriti, cu efect de bumerang.

 

Ce indică Luna Nouă?  Luna noua pune accentul pe nevoia de libertate emotionala. Evenimentul astrologic anunță sfârșitul unui ciclu și începutul unui nou ciclu de 28 de zile. Luna și soarele oferă o explozie de energie și inițiativă revigorantă.

Mihai Voropchievic spune că acest eveniment este momentul oportun pentru a începe un nou proiect. De asemenea, puteți contesta obiceiuri, comportamente și credințe vechi atunci când căutați modalități noi și inventive de a progresa.

Toate planetele urmează un drum drept

Mihai Voropchievici a explicat, în exclusivitate pentru Antena 3, Lunii Noi: „Toate planetele în mișcare directă. De N ori auzim și vehiculăm discuția – Păi de aia nu ne înțelegem, că e Mercur retrograd. Explicăm mai simplist și mai plastic. Dacă ai un drum și e drept, cum spunem acum, toate planetele urmează un drum drept, deci nu e cu suișuri și coborâșuri, adică retrogradările astea, acolo sunt niște stopuri, niște opreliști pe care trebuie să le depășești ca să înțelegi, că retrogradările unor Planete nu vin decât cu scopul de a ne face să înțelegem unde am greșit și ce ar trebui să îndreptăm în viața noastră. Trebuie să dăm frâu liber liniștii, bunăstări”.

 Profită de această perioadă. Nu trăi neglijat această perioadă

„(…) Există acea oportunitate dată de tot ce înseamnă sistemul acesta planetar și tot ceea ce înseamnă univers, ca noi să ne îndeplinim niște dorințe demult timp pe care le aveam. Să putem evolua într-o anumită direcție. Avem probleme de sănătate. E cea mai bună perioadă să ne axăm pe niște tratamente. Nu trăim neglijat această perioadă, pentru că sunt perioade bune pentru însănătoșire, perioade bune pentru a acționa să schimbi un loc de muncă, vrei să faci o schimbare în viața ta. Ți-a crescut numărul membrilor de familie și vrei să te extinzi. Caută. Oportunități N sunt ca să găsiți apartament destul de convenabil și ca preț și cu spațiu mai mult (…) Orice schimbare pe orice plan este bună. Problema e că noi trebuie să acționăm, pentru că energia ajută. E o perioadă destul de mare și e păcat să nu folosim. Mai avem încă o săptămână din ianuarie. Intervalul celălalt e un fel de respiro, adică vedeți cam ce s-a întâmplat.

”Trebuie să ne mișcăm rapid. Optimizarea condițiilor de viață”

„Oportunitățile nu vin să se roage de tine. Cei care înțeleg că trebuie să acționeze și este spre beneficiul lor, vor face aceste treburi, iar după aceea, ceilalți care nu au acționat vor veni să conteste. Documentați-vă.

Schimbările sunt și la nivel individual, dar și la o masă mare de colectivități. Tu schimbarea nu o faci doar pentru tine în familie, schimbarea e benefică și pentru ceilalți, deci hai să acționăm (…) Optimizarea condițiilor de viață, optimizarea locului de muncă, găsirea tuturor acelor oportunități care s-au ivită, să le aplicăm în viața noastră. Dați-le curs. Și pe plan sentimental trebuie să ne grăbim. Nu pierdeți oportunități”, a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.