Actual

Prognoză meteo 7 noiembrie. Cum va fi vremea la nivelul țării

prognoza-meteo-weekend
Sursă foto: playtech.ro

Vremea se menține în continuare caldă, cu valori termice extrem de ridicate. Temperaturile rămân și în această zi peste normalul datei din calendar. Românii vor avea parte de o atmosferă caldă, cu vreme în general frumoasă. Ziua de 7 noiembrie aduce vreme neobișnuit de caldă.

Temperaturile vor fi ridicate, iar românii se vor bucura de o vreme caldă astăzi, 7 noiembrie. Dar, se vor aduna izolat câțiva stropi de ploaie. Este posibil să apară unele averse în vest și nord-vest. Dar, la noapte aceste fenomene se vor extinde și în restul teritoriului. Maximele  pornesc de șa 14-15 grade. În zonele de sud-est, temperaturile vor ajunge până la 24 de grade.

Prognoză meteo 7 noiembrie

Prognoza meteo de astăzi ne aduce o vreme caldă. În Dobrogea și Bărăgan va fi predominant însorit. Vor apărea și condiții de vânt mai puternic. Valorile termice rămân ridicate pentru această zi din calendar. Maximele vor ajunge până la 24 de grade. Atât nordul Munteniei, cât și sudul Moldovei va fi o vreme frumoasă și plăcută. Rareori se formează nori, iar temperatura poate ajunge până la 21 de grade.

După amiază, temperaturile vor atinge valoarea de 20 de grade, iar atmosfera din nordul Moldovei și Bucovinei devine extrem de confortabilă. Cea mai mare parte a zilei este însorită, iar vântul va avea intensificări. La noapte, vor apărea norii și există șanse de ploaie.

Soarele este momentan vizibil în nordul Transilvaniei și Maramureșului. Dar temperatura crește până la 18 grade Celsius, în ciuda vremii plăcute. Este posibil să plouă puțin pe ici pe colo, dar la noapte vor fi mai mulți nori și averse mai puternice.

Vremea la nivelul țării

Astăzi, 7 noiembrie, este o dimineață răcoroasă în Transilvania, mai ales în depresiuni. Vor apărea și câțiva nori. Temperatura crește până la 18 grade mai târziu. Când soarele încălzește atmosfera. Ploile ajung în această zonă și seara.

În Oltenia se înregistrează temperaturi excepțional de ridicate pentru această perioadă a anului. Va apărea soarele și câțiva nori. În Slatina, vor fi 21 de grade. Se va însenina după lăsarea serii și ar trebui să apară câteva ploi izolate.

Prognoză meteo pe regiuni

Încă o zi superbă și destul de caldă se va desfășura în județele din sudul țării. În Lunca Dunării se ating 23 de grade. Vor apărea câțiva nori, iar vântul va sufla slab.

În județele din vestul țării trebuie să ne așteptăm la condiții meteo asemănătoare. Temperaturi ridicate, înnorări și ploi slabe în timpul zilei. Norii se vor aduna după lăsarea serii și vor fi averse mai accentuate. Ploile vor fi mai abundente în zonele înalte, unde se vor strânge 25 de litri de apă pe metru pătrat.

Vremea în București

Capitala se va bucura iar de vreme extrem de frumoasă și foarte caldă pentru data din calendar. Ploile nu vor apărea, iar soarele va străluci pe cer. Este o vreme perfectă pentru a desfășura activități în aer liber alături de cei dragi. Dimineața, vor fi în jur de 12 grade și poate apărea ceața. La prânz, maxima zilei va fi de 23 de grade. Minimele vor ajunge până la pragul de 9 grade, conform Pro TV .