Lifestyle

Prognoza meteo, azi, 23 februarie. Lăsăm gecile acasă

Prognoza meteo ANM
sursa foto arhiva companiei

În ultima lună a sezonului rece, vremea aduce surprize plăcute în România. Temperaturile încep să crească, oferindu-ne o atmosferă primăvăratică în ultima săptămână a lui februarie. Potrivit prognozei meteo de astăzi, 23 februarie, temperaturile vor înregistra valori peste medie în întreaga țară.

Potrivit prognozei meteo, ziua de vineri, 23 februarie, se anunță cu o vreme frumoasă și temperaturi ridicate în majoritatea regiunilor. Conform meteorologilor, maximele vor atinge între 10 și 19 grade Celsius, în timp ce minimele vor oscila între -1 și 11 grade Celsius. Regiunile montane și depresiunile pot înregistra valori termice mai scăzute.

În Capitală, bucureștenii se vor bucura de o zi extrem de plăcută, cu temperaturi în creștere până la 17-19 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. În weekend, vremea superbă se menține, cu temperaturi minime de 4-6 grade și maxime de aproximativ 19 grade sâmbătă. Duminică, valorile termice vor atinge aproximativ 18 grade Celsius, iar cerul va fi înnorat în special în vestul, nord-vestul și centrul țării, cu posibile precipitații, conform  România TV.