Știri pe scurt

Program de internship plătit de Poșta Română! Ce li se oferă studenților

Program de internship plătit de Poșta Română! Ce li se oferă studenților
sursa foto podul.ro

Poşta Română derulează primul program de internship plătit, destinat studenţilor şi absolvenţilor care fac primul pas în cariera profesională, informează compania, într-un comunicat de presă transmis, luni, scrie Agerpres.

„Cei interesaţi să înveţe, dar şi să contribuie la inovarea serviciilor pe care le oferim milioanelor de clienţi se pot înscrie, de astăzi, în programul nostru, care ţinteşte pregătirea următoarei generaţii de lideri în industria serviciilor poştale şi de logistică. Poşta Română se află într-un amplu proces de modernizare care include şi o componentă importantă de transformare digitală. Atragerea tinerilor şi a unor noi metode de optimizare a forţei de muncă sunt tot mai necesare pentru o bună implementare a strategiei de modernizare şi aliniere la noile tendinţe globale, dar şi pentru a putea răspunde la evoluţiile rapide ale pieţei”, se arată în comunicat.

Programul de lucru va fi de 30 de ore pe săptămână şi va fi remunerat, valoarea minimă a indemnizaţiei lunare fiind de 1.500 de lei (50% din salariul de bază minim brut pe ţară), acordat proporţional cu numărul de ore de activitate desfăşurată.