Info Actual > Social > Proiectul care ar putea schimba educația. Cum vor fi ajutați elevii de liceu
Social

Proiectul care ar putea schimba educația. Cum vor fi ajutați elevii de liceu

Proiectul care ar putea schimba educația. Cum vor fi ajutați elevii de liceu

Proiectul care ar putea schimba educația. Cum vor fi ajutați elevii de liceu. IPSO Agricultură și Narada vorbesc despre un nou proiect care ar putea schimba educația a peste 1000 de elevi ai liceelor tehnologice cu care colaborează compania. Astfel, numărul 1 pe piața de mașini și utilaje agricole din România devine noul partener strategic al Narada pentru sprijinirea accesului la educație digitală.

Proiectul care ar putea schimba educația. IPSO Agricultură pune accent puternic pe învățare și dezvoltare continuă, de ambele părți, parteneriatul strategic dintre Narada și IPSO Agricultură s-a născut în mod natural.

„Printre primele obiective de dezvoltare durabilă ale ONU la care și România a aderat regăsim «garantarea unei educații de calitate și promovarea oportunităților de învățare de-a lungul vieții pentru toți». Cred că educația este chiar baza, fundația pe care se construiește un organism, o societate și care face roțile să se învârtă. La IPSO credem foarte mult în importanța învățării și dezvoltării părților pentru succesul întregului și investim atât în instruirea angajaților, cât și a clienților și a viitorilor profesioniști din domeniu”, spune Arnaud Van Strien, președintele executiv al IPSO Agricultură, parte a grupului francez Monnoyeur.

 

Astfel, IPSO Agricultură s-a implicat activ în pregătirea tinerilor din comunitățile în care este prezentă, mulți dintre aceștia devenind, peste ani, angajați ai multinaționalei. Însă, criza sanitară pe care o traversează România a acutizat și situația în care se află sistemul educațional. Încă de la declanșarea stării de urgență, Narada a acționat eficient și constant pentru a reconecta la educație mii de elevi din toate zonele țării.

„În prezent, educația, așa cum o știam noi, are de suferit, și, în mod cert, efectele se vor vedea în timp, în toate ariile. Și asta ne privește pe toți! Din acest motiv, am considerat că e nevoie de o implicare și mai la firul ierbii, așa cum se întâmplă la Narada. Elevii au nevoie să fie conectați la școală, la educație, să aibă acces la resurse, la profesori, să evite pauzele în dezvoltarea cognitivă și socială atât de importante în acest punct. Facem ce putem și ce ține de noi ca să fie bine, împreună”, a mai spus președintele executiv IPSO Agricultură, Arnaud Van Strien.