Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Pronosticul astrologului care a “prezis” Covid-19. La ce să ne așteptăm în următoarele șase luni: „Lucrurile nu arată prea bine”
Ezoteric

Pronosticul astrologului care a “prezis” Covid-19. La ce să ne așteptăm în următoarele șase luni: „Lucrurile nu arată prea bine”

Pronosticul astrologului care a

Pronosticul astrologului care a “prezis” Covid-19. La ce să ne așteptăm în următoarele șase luni: „Lucrurile nu arată prea bine”

În februarie 2019, Jessica Adams a prezis că un virus ar „perturba lumea” în 2020 și chiar a menționat data la care a murit prima victimă în Wuhan – 10 ianuarie. Acum , același astrolog vine cu previziuni sumbre pentru următoarele șase luni.

Predicțiile Jessicăi Adams pentru următoarele șase luni: „Lucrurile nu arată prea bine”

Într-un interviu acordat pentru Daily Mail, Jessica a dezvăluit, de asemenea, la ce se poate aștepta familia regală în săptămânile următoare. În același interviu, prezicătoarea a venit cu o veste proastă pentru președintele SUA, Donald Trump.

Jessica Adam: „COVID-19 nu pleacă”

Situația nu arată prea bine în ceea ce privește pandemia COVID-19, conform previziunilor Jessicăi.

Ea spune că nu ar trebui să ne așteptăm la un vaccin și că lumea va „învăța pur și simplu să trăiască” cu boala.

Previziuni sumbre pentru casa regală. Potrivit aceluiași astrolog, anul viitor, ducesa de Sussex poate face o „avere pentru caritate”, însă nu vom vedea nicio îmbunătățire a relației Sussex cu Cambridges.

În schimb, cuplul se va implica într-o afacere cu mâncare, alături de un om de afaceri „chipeș”.

ALEGERILE DIN SUA

Jessica spune că următorul lider american nu va fi republican, președintele urmând să fie o „feministă” care promovează egalitatea.

Dacă așa stau lucrurile, Donald va pleca din țară, după ce le-a spus fanilor că se va muta dacă Biden câștigă alegerile.

Cum vor fi sărbătorile de Crăciun 2020? Va fi FANTASTIC

Jessica spune că sărbătorile de Crăciun 2020 vor continua, deoarece vom vedea cicluri astrologice pozitive, care nu au fost prezente de zeci de ani.

„Va fi un Crăciun fantastic ”, spune ea. „Lucrurile încep să se schimbe cu aproximativ trei zile înainte de Ajunul Crăciunului – vedem cicluri pe care nu le mai vedem de zeci de ani – totul despre prietenie și despre securitatea globală. În cele din urmă, punem Pământul laolaltă! ”

Criza CLIMATICĂ

Potrivit astroloagei, criza climatică va fi rezolvată doar șase ani. Greta Thunberg își va putea pune cizmele în cui până în 2026, potrivit Jessicăi.