Info Actual

Info Actual > Showbiz > Puterea exemplului! Cătălin Moroșanu: „Sergiu ne-a oferit o lecție de iubire și umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge”
Showbiz

Puterea exemplului! Cătălin Moroșanu: „Sergiu ne-a oferit o lecție de iubire și umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge”

Puterea exemplului! Cătălin Moroșanu: „Sergiu ne-a oferit o lecție de iubire și umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge”

Puterea exemplului! Cătălin Moroșanu: „Sergiu ne-a oferit o lecție de iubire și umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge”. Impresionat de tânărul din Iași care a plecat călare la maternitate ca să-și vadă copilul nou-născut, Cătălin Moroșanu s-a hotărât să se implice.

Luptătorul vrea să-l ajute pe Sergiu Ion Ciobotariu să aibă o casă adevărată. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook. Moroșanu vorbește despre exemplul minunat de sacrificiu și dragoste pe care l-a oferit acest om simplu.  „Opriți-vă din tot ce aveți de făcut și acordați-mi câteva secunde pentru a citi aceste rânduri. Deși nu are o casă a lui și locuiește într-o încăpere improvizată de 6 metri pătrați, Sergiu ne-a oferit o lecție de iubire și umanitate pe care niciun virus nu o poate învinge.

Asta îmi dă încredere că nu suntem pierduți complet moral și că totul va fi bine, indiferent de greutățile care ne așteaptă. Va fi bine pentru el, pentru noi toți”, a spus acesta

„Nu banii sunt totul în viață”

Cătălin Moroșanu și-a exprimat admirarea pentru gestul bărbatului. Acesta a scos în evidență faptul că, în viață, nu banii sunt cei mai importanți. „Sergiu nu are mașină sau bani de taxi, așa că a urcat pe cal pentru a ajunge la maternitatea din Iași unde soția lui a născut un băiețel. O poveste care trebuie să ne fie exemplu în aceste zile. Nu banii sunt totul în viață, iar situația dramatică prin care trece întreaga omenire ne arată asta.

Cei care ne conduc trebuie să ia exemplu. Oameni buni, arătați că vă pasă de voi, de semenii voștri. Opriți-vă din a fi răi și hapsâni acum, când întreaga umanitate stă în mâinile voastre.

Ca să nu vă mai țin mult. Sergiu jr a venit acasă alături de mama și e bine sănătos. De luni, vom începe demersurile pentru a putea găsi soluția ca familia formată din 2 adulți și 3 copii mici să aibă parte de o casă adevărată”, a mărturisit Moroșanu.