Lifestyle

Radu Banciu a rabufnit: Alegerile scot niste cretini si aduc alti cretini

Radu Banciu a rabufnit: Alegerile scot niste cretini si aduc alti cretini

Radu Banciu a rabufnit. Jurnalistul a declarat ca politicienii asigura desfasurarea alegerilor locale pe 27 Septembrie, insa nu s-au facut niciun fel de pregatiri in acest sens.

„Alegerile locale vor avea loc, ne dau asigurări politicienii. Ceva între drastic și draconic, așa vor arăta alegerile locale numai că nu s-au făcut pregătiri. În sensul în care, de exemplu, va trebui să purtăm mască cu toții. Dar cum…. era să spun o vorbă mare… cum Dumnezeu te vor identifica pe tine cu buletinul, când tu ești cu masca pe figură? Să nu spuneți că toți trebuie să ne dăm masca jos, că nu vă cred. Păi, atunci n-am făcut nimic…

Se știe deja că nu vor fi făcute excepții și nici excese, în sensul că nu se va vota până dimineața, ca diaspora la alegerile prezidențiale. De data asta, programul nu va fi prelungit. Nu vor fi suplimentate secțiile de votare.

Imaginați-vă unde se va ajunge într-un moment în care veștile sunt un pic îmbucurătoare. Am văzut o depeșă a agențiilor străine, în această seară, că pentru prima dată în 5 – 6 săptămâni pare că epidemia de COVID a avut 24 de ore dificile, în sensul în care un pic, un pic, un pic la nivel planetar epidemia a lăsat o pic mai moale. O rază de speranță imesă peste planetă.

Radu Banciu a rabufnit: Alegerile scot niste cretini si aduc alti cretini

Deci alegerile locale se vor desfășura chiar dacă nimic nu e pregătit. Nu se știe practic ce se va întâmpla. Cum se va dezinfecta, cum vor sta oamenii la coadă, unde e distanțarea socială, ce înseamnă toate astea, de dragul a ce? A niște alegeri care scot niște cretini și aduc alți cretini. Noi suntem cei mai păcăliți oameni din lume”, a afirmat jurnalistul, marți seara la B1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *