Info Actual

Info Actual > Showbiz > Radu Herjeu s-a dus la iUmor? Care va fi reacția CNA?
Showbiz

Radu Herjeu s-a dus la iUmor? Care va fi reacția CNA?

Radu Herjeu s-a dus la iUmor? Care va fi reacția CNA?

Radu Herjeu s-a dus la iUmor? Care va fi reacția CNA? Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea parte de surprize sâmbãta aceastã, de la 20:00, la Antena 1. Multe vedete, printre care și omul care stă cu ochii aţintiţi asupra lor zi şi noapte, vor urca pe scena iUmor şi îi vor ironiza fără reţineri.

302Ilona Brezoianu, Monica Davidescu, Anda Adam, Mira, Maria Buză, Marcel Pavel, Daniel Lazăr, George Ivaşcu, Şerban Pavlu sau Radu Herjeu (membru al Consiliul Naţional al Audiovizualului) vor urca pe scena iUmor. Aceștia și nu vor avea nicio reținere în a face glume pe seama celor trei jurați.

Ediția eveniment de roast a fost o surpriză pentru jurații iUmor. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu au știut nicio clipă cine sunt invitații.

„Cele mai multe cuţite către mine sunt îndreptate, şi nu ştiu de ce, întrucât am fost un băiat cumsecade în acest sezon. M-am enervat foarte rar, mi-am pierdut răbdarea foarte rar!”, a glumit Mihai Bendeac.

Actorul a recunoscut, totuşi, că a fost destul de stresat întreaga seară.

„Ea a auzit tot felul de lucruri de-a lungul timpului, care n-aş vrea să se audă la televizor!”, a spus acesta, când pe scenã şi-a fãcut apariţia colega sa, Ilona Brezoianu.

Cum au reacționat jurații iUmor la vederea acestora și, mai ales? Dar, mai ales, cum au primit remarcile usturătoare? Fanii emisiunii pot afla sâmbãtã, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea mai nouă ediţie iUmor.